woensdag 31 oktober 2012

BEURS ROTTERDAM

Zo ik ben bekomen van de beurs en zal wat foto's plaatsen, het was weer een geweldige beurs om te staan en we hadden een heel leuk team. Wat zeg ik we hadden zelfs 2 teams, maar daarover straks meer. Ik heb weer bij veel namen een gezicht gekregen, vooral van het prikbord o.a. Lenie - Tonny en nog een Annelies. Verder weer bekende gezichten zoals Anne - Annelies (zeeland) - Novy - Karin met haar moeder en zus, verder ben ik zeker wat mensen vergeten. Giel was er ook met zijn clubje en daar kregen we een heel leuk cadeautje van.
 

Dit is team B met Bianca - Sabine en Lud klaar voor de verkoop van de boeken.
 
De eerste klanten komen binnen.
 
En zo zag het er na een half uurtje uit.
 
Hier zien jullie Cees in actie in ons gedeelte van de stand.
 
Hier Marion bij de stofjes, bij de patronen waren ze druk aan het zoeken.
 
Hier ben ik met mijn onafscheidelijke borduurloepje, hij doet het nog steeds en is inmiddels al bijna 8 jaar. 
 
Dit is Team A en jullie kunnen zien dat we plezier hebben, deze foto is gemaakt door Rennie waar we een leuk contact mee hadden op de laatste dag.
 
En kijk eens wat we kregen van die ene man Chiel, ooit voor het eerst ontmoet op een beurs en toen maakte hij een opmerking over mijn blog. Zal hem nooit meer vergeten, dit kregen Sabine - Marion en ik van hem heel erg leuk. Nogmaals bedankt Giel, het is een snoepje.
 
Zaterdag na het afbreken zijn Marion en ik met de trein gegaan Marion naar Utrecht en ik naar Enschede, het waren erg leuke dagen. Cees bedankt voor het lekkere eten en iedereen bedankt voor de gezelligheid.
 
 
 
 Ja en dan kom je weer thuis en dan is het afgelopen met de pret, dan moet er weer gekookt worden en dit is het geworden Nachos uit de oven ook lekker. Nou dat was het dan voor nu.
 
Prettige dagen toegewenst, liefs Joze
 

maandag 22 oktober 2012

BORDUURRAAM BEURS ROTTERDAM EN KERSTBORDUURTJES

Mijn lieve man heeft voor mij een borduurraam gemaakt, maar werd nogal tureluurs van al mijn wensen, het moest kunnen draaien. Verstelbaar zijn in breedte en hoogte en vooral stevig. Hij heeft zich een dag terug getrokken in zijn domein en zo is die geworden, ik zal wat foto's laten zien.
 
Aan de houten rollen heeft Huub gaas geplakt, dat had ik gekocht tijdens de tentoonstelling in Roermond.
Aan dit gaas heb ik de borduurstof bevestigd door middel van grove stiksteken.
Hier heb ik de stof erop en ik ben er zo blij mee, wat ik toen nog niet wist was dat ik de stof er verkeerd aan had gezet, alles moest er weer af en opnieuw bevestigd worden. Als ik hem zo laat zitten dan komt de goede kant van het werk aan de buitenkant en dat is niet de bedoeling.
Zo is de stof goed bevestigd, als ik hem nu verder oprol dan komt de goede kant aan de binnenkant. Ook i.v.m. de kraaltjes dan komen die ook aan de binnenkant.
Zo klaar om te werken, het borduurwerk wat er nu in zit is de Vienna van Chatelaine. Het raam moet nog een kwastje verf hebben, maar ik kon niet wachten. Ik had nog een Stokke kinderstoel staan en daar kun je ook een stoel van maken en zo kan ik heerlijk zitten borduren, het is een behoud voor mijn hand met de peesontsteking. Het geheel is niet zwaar en ik zet hem vaak in de kamer als ik wil borduren.
 
Ik heb wat kerstborduurtjes gemaakt afgelopen week uit de Christmas Ornaments Cross Stitch 2009.
Dit is het geworden, de stofjes die er boven liggen worden de achterkant.
 
Deze stofjes heb ik gekocht bij Naald en Draad en die gebruikt voor de achterkantjes.
 
Zo zien ze eruit na de afwerking.
 
En dit zijn de achterkantjes, het was een heel werk om ze in elkaar te zetten. Maar ze zien er leuk uit, deze gaan mee naar de beurs in Rotterdam. Woensdagmorgen ga ik met de trein naar Rotterdam, via Utrecht waar Marion ook instapt. Marion zorgt ervoor dat ik goed in Rotterdam aankom, zonder haar zou ik waarschijnlijk niet zo snel op plaats van bestemming zijn. We gaan samen met de crew uit Roermond de stand inrichten, het zal weer gezellig worden, verslag volgt later.
 
Vanmiddag was ik even bij de Action en kijk eens wat ik daar zag liggen, heb er gelijk 4 stuks gekocht. Kon het niet laten.
 
Houten kistjes in een hartmodel, gemeten vanuit het midden van het hart naar beneden is het grote doosje 17 cm, lang en het kleine doosje 14 cm.
 
Hier is goed te zien dat het een stevig kistje is met scharniertjes de kleine kost € 0.99 en de grote
 € 1.95  heel erg leuk met een hart borduurtje erop.
 
Zo met dit verhaal moeten jullie het voorlopig doen, het zal zeker midden volgende week worden voordat ik het verslag van de beurs klaar heb. Ik moet altijd een beetje bijkomen van alle indrukken die ik op doe, ik kijk er in ieder geval weer erg naar uit. Altijd leuk om nieuwe borduursters te ontmoeten en een gezicht bij een naam te zien.
 
Ik wens jullie allemaal fijne dagen toe en tot gauw, groetjes Joze 


zondag 14 oktober 2012

SPRINGGARDEN CHATELAINE


Ben vorige week bezig geweest met de Spring Knotgarden en wil het resultaat even laten zien.
 
 
Dit is het resultaat van 2 weekjes borduren, heb er niet echt veel aan kunnen doen, kreeg een verzoekje van mijn dochter om ronde sjaals te breien. Ze wilde er graag 3 hebben, een is er inmiddels klaar en al in gebruik genomen.
 
 
Ik had zoveel zakjes gemaakt en zag deze standaard boven staan, mee naar beneden genomen en kijk ik heb nu een echte lavendelboom. Het ruikt wel heel lekker
 
Dit is een dradenteller en die had ik besteld en de volgende dag was hij al binnen, super handig in het gebruik. Ik had altijd een hekel aan draadjes tellen, 2 spelden en een centimeter en dan was het nog vaak is het nu 12 of 13 draadjes per cm. Met dit apparaatje wat inklapbaar is is het zo gepiept.
 Hier kun je hem bestellen.
 
 
Voor 2 weken terug heb ik op een streekmarkt hier in de buurt gestaan met ons nieuwe handeltje, foto is niet echt mooi geworden maar zo hebben jullie wel een indruk  wat het is. Het zijn halfedelstenen die aan een ketting hangen met een hele fijne sluiting, je hebt nooit een slotje in je nek zitten.

 
Dit was het 2de gedeelte van de kraam, het was schitterend weer. Maar wel weinig beoekers, de mensen die echt interesse hadden hebben ook allemaal wat gekocht. Het hadden er rustig meer kunnen zijn.

 
En de laatste foto als je ze alle 3 naast elkaar legt dat was de hele kraam.
Wens jullie verder een fijne zondag toe.
 Groetjes Joze


donderdag 4 oktober 2012

OPEN DEUR DAG


Na de fijne  dagen die ik op de beurs in Osnabrück met Sabine had gestaan, kwam het idee bij me op om een leuke dag te organiseren bij Naald en Draad in Roermond. Begin deze week heb ik Sabine hierover gebeld en zij stond er heel positief tegen over, nu moet ik van jullie weten hoe jullie daar over denken en of je zin hebt om te komen.
Deze dag zal plaatsvinden op zondag 25 november vanaf 10.30 uur is iedereen van harte welkom, koffie en thee staan klaar met iets lekkers. Er is geen eind tijd gepland. Zelf een boterhammetje meenemen, Sabine (Cees) zorgt voor een pan lekkere soep. Op deze dag kun je  kopen met 10% korting, uitgezonderd op de boeken.

Op de aanwezige Quilt – Spin en Weefboeken zit 15% korting.
 
 
 
In verband met de catering hoor ik graag of je komt, ik heb het aan een paar meisjes gevraagd om te kijken of er belangstelling voor is en die waren enthousiast. Misschien is het iets om met elkaar te carpoolen.

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend toe, ondanks het weer.
Groetjes Joze

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.
Powered By Blogger