zondag 4 oktober 2009

NAALDENBOEKJESIn de vakantie we waren naar Oostenrijk heb ik kleine freebees van Chatelaine gemaakt om te kijken of ik grotere Chatelaines wou maken en ja dat wil ik dus, ik vond het heerlijk borduren met de kraaltjes. Het zijn borduurwerkjes van ongeveer 50 x 50 kruisjes, dan zijn ze klaar en wat ga je er dan mee doen, ik wil geen (misschien wel een Chatelaine) borduurwerken aan de muur in mijn kamer, wel in mijn borduurkamertje, deze week was ik bij Naald en Draad in Roermond om mijn borduurwerken op te halen van de tentoonstelling en daar zag ik een naaldenboekje liggen door Jeanne gemaakt en het kwartje (25 eurocent) viel.

Dit heb ik er dus van gemaakt 3 stuks naaldenboekjes, waarvan ik er nu van 2 stuks al weet wie de ontvanger is en de derde houd ik zelf.

1 opmerking:

Anita (Sniet) zei

Wat een leuke blog. Ik kom gauw weer eens terug. Complimenten voor je grote fot aan de kop. Prachtig!!
Groetjes Anita

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.