dinsdag 9 november 2010

Foto's BORDUURDAG 6 november 2010 Utrecht


Liesbeth - Marion - Jose - Stephanie
 Hallo Allemaal,
Hierbij wat foto's van de borduurdag in Utrecht dit jaar, het was weer gezellig. Ik ga hier geen verslag zetten van die dag, daarover staat genoeg op het prikbord.


Hier zijn de dames bezig met de mini workshop die Marion geeft met muizentandjes maken, een supermanier van afwerken. Ik ga het deze week nog in praktijk brengen.

IneDit is Ine een van de meisjes van mijn club en mijn loopmaatje, elke morgen lopen wij met elkaar door weer en wind. We starten om 8.00 uur en zijn rond 8.45 uur weer thuis, drinken dan  lekker koffie en dan gaan we weer onze eigen gang.


Kerstlap Ine
Papilon Joke

Hiernaast links de papilon van Joke op de lichtblauwe lap en onder de papilon van Geke, het is mooi om de kleurverschillen te zien.Papilon Geke


Marga en Jacquelien
Rina en Joke

 

Stephanie - Joze en Marion


Boekenlegger van Geke gekregen.

Geke
Ik kreeg van Geke deze mooie boekenlegger, ben er super blij mee Geke nogmaals bedankt.

. Van Marion kreeg ik het kleine borduursel wat ze had gemaakt t.g.v. de 10.000 ste bezoekster en ik mocht ook nog iets uit de doos van Marion kiezen en dat is ook een boekenlegger geworden, ben ook gek op lezen dus overal ligt wel iets wat ik zo kan pakken. Marion jij ook nogmaals bedankt.

Van Mijna leuke charms gekregen voor eigengemaakte borduurdjes, het gaat afgezaagd klinken maar Mijna ook nogmaals bedankt.

Verder mocht ik uit naam van Naald en Draad in Roermond een borduurpakketje uitdelen en dat viel bij iedereen wel in de smaak, ze konden er zo aan beginnen .

Al met al weer een geslaagde dag, ik wens iedereen veel kijkplezier met de foto's en op naar de borduurruildag op 12 maart in Losser 

5 opmerkingen:

. zei

wat 'n GEZÉLLIGE FOTOOTJES Joze... én wat 'n prachtige borduurwerken!
Fijn dat alles zó voorspoedig verlopen is.
Zo'n dagje meemaken zou ik érg leuk vinden, maar om nu voor "maart" al definitief iets te kunnnen "plannen" is wel 'n beetje moeilijk.
Groetjes, Petra

Marion zei

Joze, leuke foto's en wat was het een gezellige dag.
Op naar Losser, ik kan haast niet wachten.

Knuf Marion

Ingrid zei

ooohhh Joze dat ziet er daar wel gezellig uit , toch leuk hè zo'n bijeenkomst vol zielverwanten , je hebt daar vast prachtige werkstukken gezien van je collega borduursters !

Anoniem zei

ziet er heel gezellig uit bij jullie!
helaas voor mij.........
liefs, Sylvia

saramshobby zei

zeer mooie blog. doe zo voort.


mvg saramshobby
www.saramshobby.blogspot.com

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.