woensdag 14 december 2011

GERMAN OSTSEE EN KERST


Zover was ik gekomen met de German Ostsee van Chatelaine voordat ik de brace aan kreeg, het is weer een pronkstukje en ik zal geduldig wachten tot dat ik er weer verder mee kan gaan.

Het is toch gelukt om de kamer in kerstsfeer te brengen, niet zo uitbundig als andere jaren maar ben er best tevreden mee. De kerstsokken van de kleininderen konden we niet aan de schouw hangen, was veel te warm bij de kachel nu hangen ze aan de kastdeur. Volgend jaar gaat er weer meer kerst in de kamer, Huub vond het zo genoeg en hij moet het meeste werk doen.
Morgen zou ik samen met Ine naar Roermond gaan om de Alpine weg te brengen voor het inlijsten, door de weersomstandigheden gaat het niet door. Jammer maar het is niet anders nu gaan we misschien volgende week en anders de week er op. Allemaal fijne dagen toegewenst, groetjes Joze.

8 opmerkingen:

Elza zei

Het ziet er wel heel mooi uit zo, volgend jaar beter.
Veel geduld en sterkte groetjes uit een droog Harlingen.

Marion zei

Hallo lam pootje.

Wat ziet het er weer mooi en gezellig uit in de kamer. Huub heeft goed zijn best gedaan met een beetje hulp van jou. Het kerststuk op de eettafel is mijn favoriet.
Jammer dat je niet naar Roermond kan gaan maar er komen nog meer dagen en laat eerst je hand maar tot rust komen en het weer een beetje beter worden. Dag snoezepoes we lezen of horen elkaar weer.

Knuf Marion

Anoniem zei

prachtige kleuren

Anita - Vlijtige Handjes zei

Hij is mooi Joze. Het ziet er heel sfeervol uit. Het mag ook wel eens minder uitbundig. Het blijft toch wel genieten.

Maria Filomena zei

Joze,
het was zijn volgeling, en nu ik zie dat je mijn volgeling geworden. Het is een grote eer, want hun werk is mooi ...
Een dikke knuffel met wensen voor Merry Christmas voor u en uw familie!
Hugs Maria Filomena

Joze,
já era sua seguidora e agora vejo que você se tornou minha seguidora. É uma grande honra, pois os seus trabalhos são lindíssimos...
Um grande abraço com votos de Feliz Natal para você e sua família!!!!
abraços de Maria Filomena

Anoniem zei

Ziet er erg gezellig uit Joze.
Mannen vinden het al snel mooi genoeg :-)

Groeten, Dora

Anoniem zei

Halo Joze,
Ik heb ook een patroon van Griek van Chatelaine bestelt,mag ik vragen welk stof je hiervoor gebruikt hebt, en de borduurzijde.
Mag ik ook vragen waar je dit kunt kopen, (ben nog een beginneling).
Groet Geerte,

Joze zei

Geerte mail me maar even prive : info@j-elshoff-geerdink.speedling.nl dan kan ik je antwoord geven.

Groetjes Joze

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.