vrijdag 21 augustus 2009

Update Quilted Hearts Garden


Hier een update van de Quilted Heartd Garden Afghan, ik heb door familieomstandigheden niet zo veel kunnen borduren de laatste tijd. Ik probeer eerst de linkse blokken te maken van boven naar beneden, maar dat zal niet helemaal lukken omdat de patroondelen er nog niet allemaal zijn, de laatste delen komen binnen in december 2010. Het is ook nog steeds niet bekend hoeveel garen er aan gaat, ze hebben toen de delen ongeveer op de helf waren een lijste met het aantal strengen geplubiseerd.

Ik heb toen voor mezelf een schatting gemaakt en heel erg ruim besteld, gelijk ook een afspraak gemaakt dat ik de volgende bestelling hetzelfde kleur garen krijg.

3 opmerkingen:

Chantal zei

Hallo Joze , ik ben een tijd geleden ook begonnen aan de QHA . Hij is nu eventjes ingepakt omdat ik eerst de nha wil af hebben . Maar na oktober gaat hij mee de roulatie in met de hummingbird afghan . Ik moet wel zeggend at ik "verslaafd" ben aan het afghan borduren .

Joze zei

Hallo Chantal,

Ja dat klopt het is erg verslavend, de NHA van mij hangt op dit moment in Roermond bij de tentoonstelling, maar ik mis hem nu al, grote lege plek aan de muur.

Groetjes Joze

Det zei

Hallo Joze, Wat een prachtige afghan is dit. Ik ga nu eerst beginnen aan de NHA afghan. Kan jij me zeggen hoe ik aan het patroon kom van de QHA?
Ik vind hem prachtig!

Groetjes Bernadette

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.