maandag 17 augustus 2009

VOOR MIJN KLEINDOCHTER


Een van mijn kleindochters is gek van dolfijnen en spaart er werkelijk alles van. Nu zag ik dit leuke patroontje en heb daar voor een klein dienblaadje gekocht bij de action het volgende kadootje voor haar gemaakt. Ik had het niet beter kunnen doen, ze was er super blij mee.

2 opmerkingen:

Riet zei

He Joze, ben je weer in blogland?
Je hebt zo te zien niet stilgezeten, wat een leuk dienblad is dit geworden. Gisteren was ik ook bij de action en heb nog een dienblad in de hand gehad maar ik heb nog zoveel projecten dat ik er toch maar geen meegenomen heb.
De groetjes van Riet.

Joze zei

Hallo Riet,

Ja ik ben weer in blogland, door verdrietige familieomstandigheden was ik er even niet meer bij, nu ben ik er weer en ben weer aan het borduren. Als ik je zie op 7 november kan ik je er iets meer over vertellen.

Groetjes Joze

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.