zaterdag 12 december 2009

MATERIALEN VOOR DE CHATELAINE'SIk heb nu alle materialen bij elkaar voor de Alpine en White night's of
St. Petersburg. Voor de Alpine heb ik een beige linnen genomen van Zweigart en voor de St. Petersburg een blauwgrijze linnen ook van Zweigart, deze stoffen heb ik gekocht bij Naald en Draad in Roermond.

Ik heb de delica beads in Amerika gekocht, evenals de meeste zijden garens. De needlepoint inc. heb ik vervangen voor de Moncai Silk gekocht bij Naald en Draad in Roermond. Het moeilijkste was om de benodigde Swarovski bicones en cubes bij elkaar te krijgen, ik heb er wat uit Oostenrijk neegenomen en sommige in Amerika en ook een groot gedeelte in Australie.

Ik heb er spijt van dat ik in Oostenrijk bij de fabriek ook Swarovski heb gekocht, een stuk duurder en ze hadden er niet eens alles, op internet kun je meestal kleinere aantalen van de Swarovski kopen. Meestal neem ik er twee meer, je weet maar nooit je kunt er ook een laten vallen die dan net weg rold naar een plekje waar je niet bij kunt.

Ik had voor het intervieuw alles mooi bij elkaar gelegd en heb er gelijk zelf een foto van gemaakt en hier zijn ze dan.

1 opmerking:

Riet zei

Nou Joze, jij hoeft je deze winter niet meer te vervelen. Het ziet er nu al mooi uit. Misschien met de borduurdag kun je al wat resultaat laten zien.
Groetjes Riet

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.