dinsdag 8 december 2009

TUBANTIA

Vandaag geen foto alleen een teksberichtje, er is hier vanmorgen een journaliste langs geweest van de regionale krant en dat was nog naar aanleiding van het borduurclubje wat binnenkort 2 jaar bestaat. Toen ik ze vroeg om voor mij een oproepje te plaatsen voor een borduurclubje thuis, wilden ze dat wel doen maar als het goed liep moest ik hun ook in de gelegenheid stellen om er weer een stukje over te plaatsen en nu was het dan zo ver.

Vanmorgen om kwart over 10 kwam ze aan de deur voor een intervieuw en om half 12 ging ze weg, we hebben het eigenlijk heel leuk gehad. Ik vond het erg leuk om over mijn stokpaardjes de chinese zijden garens en de stoney creek afghans te praten en te showen en zij was net een spons, ze nam alles op.

Ik had op de grote tafel in de kamer (voor de mensen die hier zijn geweest) alle materialen op de stof voor de 2 chatelaines die ik wil gaan maken, The wihte nights of St. Petersburg en de Alpine uitgestald. Ik moet zeggen het zag er ook wel indrukwekkend uit, tevens had ik daar mijn collectie chinese zijden garens bijgelegd, het was een vrolijk plaatje.

Het is voor een journalist altijd heel prettig dat je weet wat je wilt, als je iets gevraagd wordt en je moet eerst met je hoofd in de kast duiken dan is er alweer kostbare tijd weg van de journalist. Vanmiddag was het clubje met mijn meisjes en de fotograaf kwam langs voor een foto, ik houd jullie op de hoogte hoe het is afgelopen.

Geen opmerkingen:

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.