zaterdag 30 oktober 2010

HIER BEN IK NU MEE BEZIG

Hier ben ik nu even mee bezig, ik zit erg verlegen om kleine cadeautjes om zo maar even weg te geven. Ze moeten nog afgewerkt worden, het linkse borduurtje wordt voor de kerst en de andere 3 daar moet ik nog over nadenken. Bij deze komen er nog kraaltjes en swarovski's op en dan ga ik er misschien kleine geurzakjes van maken of sleutelhangers, als ze klaar zijn laat ik de foto's wel zien. Het was hier weer een drukke week en komende week wordt een stuk rustiger, vanavond ga ik samen met de borduurclub en de manen uit eten. Het zal wel een gezellige avond worden.

Aankomende week verwacht ik mijn 10.000ste bezoeker om mijn blog en het lijkt me leuk om dan een
eigengemaakt patroontje op mijn blog te zetten. Het patroontje is inmiddels klaar, nu nog even het borduurtje afmaken zodat jullie kunnen zien hoe het wordt. Tot gauw.

2 opmerkingen:

sylvia zei

geweldig Joze, zoveel bezoekers!!
en lekker gegeten??
fijne zondag, groetjes, Sylvia

Marion zei

Hallo Joze.

Wat een mooie borduurtjes heb je weer gemaakt. Ik ben benieuwd naar het patroontje.

Knuf Marion

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.