woensdag 12 januari 2011

SWAROVSKI'S VOOR CHATELAINE'S

 Zoals beloofd hier een foto van de Swarovski bicones en cubes die tot dusverre zijn binnengekomen, ik zit ongeveer op de helft dus de rest moet nog binnenkomen. Het is een genot om al die kleurtjes te bekijken de meesten zijn AB of AB2x, gelukkig heb ik wel alles kunnen kopen dus ik mis niets. De volgende patronen heb ik thuis van Chatelaine die ik nog wil gaan maken Indian Summer - Pearl Light - Blackwork Beauties - Hawaii Garden - Frosty Knot  en de Egypt Garden en voor deze zijn alle swarovski's.

Voor degenen die ook belangstelling hebben bij deze patranen een groot gedeelte hiervan is te koop bij NAALD & DRAAD in Roermond, ze staan bij hun op de website. Als alle swarovski's binnen zijn dan ga ik de delica beads kopen, dan even wachten tot de portemonee weer iets is gevuld en dan ga ik bij Naald en Draad de bijpassende garens zoeken. Nu eerst de St. Petersburg en de Alpine afmaken, update komt volgende week.

4 opmerkingen:

Marion zei

Joze, het glimt je aan alle kanten tegemoet.
Het is al fijn om er naar te kijken.

Knuf Marion

Mireille zei

Joze,
Het is altijd een plezier om naar de chatelaine te kijken hé. Leuk hé het verzamelen van de materialen en het kijken naar de materialen.

Gr,
Mireille

sylvia zei

leuk om die nu weer te gaan verwerken, denk ik?? moet een feestje zijn.....heel veel borduurplezier, lieve meid!

Riet zei

Joze jij hebt nog plannen genoeg met zoveel patronen op voorraad!!
Veel plezier met je glimmertjes.
Liefs Riet.

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.