dinsdag 20 september 2011

TERUG VAN VAKANTIE EN UPDATE ALPINEWe zijn weer thuis, afgelopen zaterdagmiddag rond 18.00 uur waren we terug. Wil nog een paar foto's laten zien van de laatste dagen, hierboven foto's die ik gemaakt heb op een Boerenmarkt in Seefeld boven in de bergen. Het was die dag fantastisch weer en bij het zien van deze dames die hun werk aan het doen waren, de een kantklossen en de andere handwerken in die prachtige kleding. Ja dan moet je wel foto's maken, ze zagen er mooi uit en dan bij die hitte.Hierboven zien jullie foto's die we gemaakt hebben toen we via de oude Brenner naar Vipitino in Intalie zijn geweest, mijn oud collega van Atelier Paapje was ook voor een week in Oetz. We zijn 1 dag met elkaar weg geweest en dat was erg gezellig, op de bovenste foto zitten we samen op een bankje voordat we het stadje Vipitino in gaan. De volgende foto is genomen bij de Tjimmelsjoch, via de Jaufenpass en de Timmelsjoch zijn we weer naar Oetz gereden. We waren de ghele dag onder de pannen en zoals jullie kunnen zien het was schitterend weer.


Deze foto wilde ik jullie ook niet onthouden, ikzelf kreeg er helemaal de griezels van. Er zijn allerlei hangende onbjecten aan de Oostenrijkse kant van de Tjimmelsjoch geplaatst en natuurlijk moest Huub er even op staan om te filmen, ik ben veilig in de auto gebleven het was niet om aan te zien.In Oostenrijk ben ik zover gekomen met de Alpine, alle binnenste randen zijn klaar en nu ben ik met de buitenste rand bezig. Denk dat het nu wel opschiet en dan kan ik me helemaal op de volgende Chatelaines werpen. Voor de Hawaii mis ik nog wat materialen.
Zoals op de onderste foto te zien heb ik muizetandjes gemaakt, gedeeltelijk op vakantie gemaakt en nu is hij af. Ik ga er een borduurdienblad van maken met afbeeldingen uit de agenda van DMS van 2011 ik gebruik alleen het garen 3823 en dan Moncai Silk.


Vanuit Oostenrijk zijn we 2 dagen in Duitsland geweest in Baierdorf bij vrienden van ons en daar kwam onze zoon Mathijs zaterdagmorgen vroeg aan om de motor van onze vriend op te halen. Hij had die cadeau gekregen en er moet nog het nodige aan gebeuren. Marco die leerling is in de smederij was meegekomen en op een rustplaats moest hij even op de motor, het zag er leuk uit dus even een plaatje schieten.


Toen we thuis kwamen was er een warm onthaal van die lieve mensen die in ons huis waren, lekker eten en een mooi boeket stond er op ons te wachten. Nogmaals bedankt, ze zijn gelukkig niet gelijk weg gegaan maar hebben nog 2 nachtjes bij ons door gebracht.

Nou dit was het dan tot zover, volgende week ben ik er weer. Ik verwacht binnenkort de 50.000 bezoek(ster) op mijn blog te ontvangen en wil daar iets leuks voor doen, een klein ontwerpje maken of een misschien wel twee verrassings pakketjes samenstellen.

Prettige dagen toegewenst, groetjes Joze

7 opmerkingen:

Elza zei

Prachtige foto's, ook wel eng hoor zo hoog.
Mooie borduurwerk en je zoon op de motor stoer hoor. Fijn dat jullie er weer zijn en gezellig dat jullie oppasvrienden nog even gebleven zijn. Groetjes Elza.

Karin West zei

Heerlijk om je mooie foto's te zien. Fijn dat je Alpine zover is!
Toch ook wel fijn om weer thuis te zijn, toch?
Groetjes!!

Anoniem zei

Mooie foto's Joze.
Griezelig hoor, die foto van Huub.
De Alpine wordt heel mooi.

Groeten, Dora

Elisa zei

Zeer prachtige foto's. Klinkt als heerlijk vakantie :)

Petra zei

MOOIE foto's Joze..
en't borduurwerk van de Alpine schiet al lekker op!
groetjes, Petra

Marion zei

Bbrrr wat eng zo hoog krijg al de kriebels. Je bent lekker opgeschoten met je Chatelaine en hij wordt prachtig.
Fijn dat jullie weer heelhuids terug zijn.

sylvia zei

meid, wat een heerlijk verhaal!! Wat liet Oostenrijk zich weer op z'n best zien, he,dit jaar!!!
Leuke foto's, leuke verhalen en mooi borduurwerk, het kan weer niet op in het Oosten........;)
Ik hoop dat jullie er weer een jaartje tegenkunnen, liefs, Syl

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.