vrijdag 9 september 2011

VAKANTIE EN DE ALPINE


Het is geweldig weer hier in Oetz - Oostenrijk en dit is mijn plekje op het balkon waar ik zit te borduren en zoals jullie zien een mooie omgeving.


Hier compleet met bril loupe ben ik aan werk aan de Alpine die al aardig naar het einde toegaat, ze zijn er hier allemaal erg van onder de indruk.


Hier een update van de Alpine, tot zover ben ik gisteren gekomen, vandaag heb ik er niet aan kunnen werken. Wij kwamen hier een oud collega van mij tegen, met haar heb ik 15 jaar gewerkt bij atelier Paapje te Oldenzaal en vandaag zijn wij met onze mannen er samen op uitgegaan, naar Vipitino in Italie. Morgen laat ik de foto's zien.


Hier zitten we lekker te eten in onze favoriete eetcafe de Gipfelstubbe van Marlies aan de Dorpsstraat, waar Marlies de eigenaresse zelf in de keuken staat. Voor haar had ik ook een cadeautje bij me.


Dit is onze vriend Georg die we hier altijd treffen en die hier ook lekker zit te smullen.

Alle cadeautjes die ik heb uitgedeeld zijn in goede aarde gevallen, ze waren er allemaal blij mee. We gaan zo weer uit eten en morgen plaats ik wat foto's van onze belevenissen van vandaag.

Prettige dag nog allemaal en tot gauw. Groetjes Joze

7 opmerkingen:

Corina zei

Leuke foto's! Grappig dat ik daar van de zomer ook ben geweest.

Anoniem zei

heerlijk om na een week de Oostenrijkse bergen weer te zien!!
heel veel plezier en de groeten aan Huub!
liefs, Syl

Anita - Vlijtige Handjes zei

Hij wordt prachtig Joze. Werkt het prettig met een loepbril?

Lekker Genieten, groetjes Anita

Joze zei

Ja Anita voor mij werkt het erg prettig met een loupbril, ik gebruik hem zeker al wel 15 jaar en klem hem op mijn eerte leesbril. Je krijgt 4 verschillende glaasjes bij geleverd en je zoekt de beste uit.

Groetjes Joze

Hetti zei

Wat een fantastisch uitzicht hebben jullie vanaf het balkon Joze. Natuurlijk ook op je Alpine, wat wordt het mooi!!
En heerlijk weer zo te zien, geniet ervan!
Groetjes,

Elza zei

Heerlijk wat zitten jullie daar lekker, en wat een mooi weer.
Prachtige plek volgens mij.
Bij ons is het weer eens regen, echt herfstweer.
Groetjes en geniet ervan.
Elza.

Marion zei

Hallo Oostenrijkse Dirndle. Wat wordt je Alpine mooi, eer je thuis bent is hij klaar en kan hij naast de mooie St. Petersburg hangen.
Lekker uit eten met Huub, gezellig hoor. Geniet nog van je laatste dagen.

Dikke knuf van ons.

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.