maandag 17 september 2012

BEN ER WEER

 
Wij waren heerlijk op vakantie en wat denk je hier waren wij en we hebben erg genoten, het waren heerlijke dagen en ik zal wat foto's laten zien.
 
Wij hadden een vakantiewoning in dit hotel, dat is vrij normaal in Oostenrijk, dit is de slaapkamer. Dan is er nog een keuken-annex woonkamer met tv  en een badkamer met toilet. Er is bij deze woning een heel groot  balkon waar je ruim op kunt lopen en zitten. We hebben een middag 6 gasten gehad en dat ging met gemak, we horen al bijna bij het interieur in dit pension-hotel.
 
Dit is het balkon, het kleine vrouwtje in het midden is 85 jaar en ze is er altijd als wij er ook zijn, elke morgen trekt ze haar wandelschoenen aan en loopt vele kilometers per dag. Ze gaat zelfs de bergen in, haar spreuk is rust roest, wij hopen haar volgend jaar weer te zien.
 


Ik heb gevraagd of ik wat foto's mocht maken binnen en dat mocht, wil jullie graag een beetje laten meegenieten. Wij komen reeds jaren hier en het is niet duur en bevalt erg goed. De foto hiernaast heb ik beneden in de kelder genomen, dit is het solarium.
Hiernaast zien jullie een soort water reservoir waar water uit kan stromen, onder het huis is een bron die hier nog op aangesloten moet worden. Het geheel ziet er mooi uit en heeft een rustgevende uitstraling.
 
 
Dit is de Sauna.
 
De infrarood cabine, zoals jullie zien is het allemaal goed verzorgt, het ziet er schoon en netjes uit. 
Een zonnebank is ook aanwezig, dit is allemaal in de kelder. Nu gaan we naar boven en dan laat ik jullie het ontbijtbuffet zien, dat was lekker elke morgen.
 
Ik krijg alweer zin, dit is het beleg gedeelte.
 
 
Het gezonde gedeelte, met op de achtergrond de mand met broodjes.
 

 
Koffie thee boter en alle soorten smeerbare kaas en worst staan hier.
 
 
Yoghurt, vers fruit, honing, allerlei soorten jam, muesli-cruesli noem het maar op het was er allemaal.
 
 
Dit is Bianca een frisse vrolijke meid met een brede glimlacht die elke dag zorgde voor het ontbijt en het schoonmaken van alle kamers.
 
 
Dit is Anita de eigenaresse van het hotel, ze is niet zo vaak aanwezig. Ze is vaak in de Riffelseehutte in het Pitztal waar ze samen met haar man ook een berghut runt. Ik kan jullie aanraden dit hotel-pension-vakantiewoning te bezoeken.
 
 
Mochten jullie denken dat ik niet heb geborduurd in Oostenrijk, hier de foto's. Alle patroontjes komen uit het boekje sweet home, wat ik heb gekocht tijdens de tentoonstelling. 

 
Ik heb jullie nog veel te vertellen, morgen een paar foto's van de omgeving in Oostenrijk en dan moet er  ook nog een verslag komen van de beurs in Osnabrueck die weer super gezellig was.
 
Groetjes Joze 

5 opmerkingen:

Annelies zei

Fijn dat jullie het zo goed gehad hebben Joze! En je huisjes zijn schattig!

groetjes Annelies.

Dora zei

Ziet er allemaal goed verzorgd uit.
Je borduurwerk is prachtig.
Groetjes, Dora

Jessie zei

Jullie hebben genoten, dat is wel te zien. Mooi borduurwerk heb je gemaakt!

Jeanny zei

Heerlijk dat jullie zo hebben genoten.
Je hebt je niet verveeld zo te zien, genoeg geborduurd, mooi!
Lieve groet.

Elza zei

Hallo Joze dit ziet er prachtig uit en fijn dat je het zo heerlijk hebt gehad. En nog een paar steekjes gemaakt ook. Groetjes ELza.

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.