woensdag 19 september 2012

BEURS NADEL UND FADEN

Toen ik thuis kwam van vakantie lagen er allerlei leuke kaarten en cadeautjes in de brievenbus nog van mijn verjaardag, dat was leuk thuiskomen. Er is een hand geverfde lap bij helemaal in mijn kleur.
Kijk eens wat een leuk lavendelzakje ook gekregen en gisteren heb ik alle hortensia's uit de tuin geknipt en overal neer gezet.
Woensdag avond kwam Sabine bij ons en na een goede nachtrust zijn we donderdagmorgen vertrokken naar Osnabrueck om de beurs op te bouwen, dom maar ik had geen fototoestel bij me om foto's te maken van de opbouw.
Zo krijgen jullie toch een idee hoe de stand eruit zag, het was elke morgen en avond een uurtje rijden, dus dat viel nogal mee. Dora was er gelijk de eerste dag en we hebben lekker even bij kunnen kletsen. Juf Elma was er de tweede dag, ook daar heb ik even mee gepraat.
We hebben het behoorlijk druk gehad deze dagen en onze aanwezigheid werd erg op prijs gesteld door de klanten, we hebben hele leuke dagen gehad samen. Druk maar gezellig en we hebben er wat afgelachen met elkaar.
Voordat we naar de beurs gingen kreeg ik van Sabine dit chatelaine schaartje cadeau, helemaal te gek ik was en ben er heel erg blij mee.

Hier zien jullie hoe het eruit ziet als het schaartje in de houder zit, het is gelijk een mooi sieraad. Ik had niet gedacht dat het zo handig zou zijn om het om de hals te hebben hangen, maar het werkt super.
 
Bij Sticken en Staunen heb ik een stukje zijde gaas gekocht om mee te experimenteren, kijken hoever ik ermee kom en wat ik ervan kan maken.

Toen we de laatste dag gingen afbouwen kregen we van een van de buren standhouders een beschermengel cadeau, zodat we goed zouden thuiskomen. Het was een heel lief en leuk gebaar, hij gaat aan mijn sleutelbos. Zo dat was het weer voor vandaag, ik heb veel geschreven deze week en nu wordt het weer tijd voor borduren.
 
Ik wens jullie fijne dagen toe, groetjes Joze

7 opmerkingen:

Dora zei

Leuk verslag Joze. Het was een leuke beurs. Echt voor herhaling vatbaar.
Het schaartje is echt geweldig. Zo heb je er altijd een bij de hand.
Ga nu weer verder met deel 6 van Papillon. Heb nog geen mailtje gehad maar ik was even op de site en zag dat er een nieuw deel was.

Groeten, Dora

Elma zei

Als je al weken het foldertje van Nadel und Faden naast de computer hebt liggen moet dit wel opvallen bij DH. Donderdag belde hij mij op: Wij kunnen het bezoek aan Arnhem en Osnabrück wel combineren.
Dat was niet tegen dovemansoren gezegd en snel geregeld. Na ruim een uur rijden hoorde wij de stem van de Carmin zeggen. Aan de rechterkant bestemming bereikt.
Wij konden het niet geloven, aan de buitenkant was geen enkel aankondiging. Maar binnen dese meer. Wij kwamen ogen te kort om alles goed te bekijken. Aan de indeling van de stands moesten wij erg wennen, het liep een beetje zigzag door elkaar. Maar eenmaal boven zagen wij al snel de stand van Naald en Draad. Na een warme ontmoeting met Sabine en Joze (die ik in Roermond had leren kennen) bekeken wij uitvoerig hun stand. heel veel prachtige handwerkboeken en aan de wand hingen de borduurwerken van Jan Houtman dat altijd een kleurrijke aanblik geeft.
Na nog een ronde te hebben gemaakt om er zeker van te zijn dat wij echt alles gezien hadden afscheid genomen van Sabine en Joze en weer terug naar Groningen. Thuis nog nagenieten van de mooie dag.

Jeanny zei


Allereerst van harte gefeliciteerd nog met je verjaardag!
Dat zijn heerlijke, maar wel drukke dagen geweest, als ik dit zo lees.
Mooi schaartje, komt me bekend voor :-)).
Lieve groet.

Jessie zei

Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag,mooi het schaartje en ook heel mooie stand!

miriam zei

Wat een leuk verslag joze.
Bedankt dat we hebben mogen meegenieten altijd leuk om zulke dingen te lezen en natuurlijk te bekijken.

De borduurvrouw zei

Zo te lezen heb je een heerlijke vakantie gehad in Oostenrijk, je foto's zien er uitnodigend uit.
De beurs zag er ook al zo gezellig uit. Leuk dat jullie zoveel bekenden hebben gezien, gezellig. Geniet van je mooie cadeautjes en nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Liefs en groeten, Nienke

Miriam zei

Leuk om het verslag te lezen, ook of juist als je er niet ben geweest. Dankjewel! Miriam

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.