zaterdag 3 november 2012

DAGJE UTRECHT

 Gisteren hadden wij een dagje Utrecht met andere borduursters muit het land, Ine en ik zijn om 8.45 uur in de bus gestapt richting Enschede en vandaar met trein naar Utrecht waar we om 11.10 uur waren. Ontmoetingspunt was het grote bord in de hal, in de trein had ik al een berichtje van Rina dat ze vertraging hadden. Marion en Hetti zaten al op ons te wachten, even lekker bijkletsen en Joke en Rina kwamen er ook bij.Gezamenlijk zijn we richting V & D gegaan om koffie met iets lekkers te gaan gebruiken.
 
 
Hier zien jullie Ine en Marion

 
Rina en Hetti zijn lekker aan het kletsen.

 
En maar kletsen en kletsen, maar wel heel gezellig.
 
 
Hier Joke en Rina lekker aan de koffie.
 
 
Hier zit een verhaal aan vast aan deze foto, zien jullie het gebakje daar voor mijn neus staan vast wel. Nu ik ben geen liefhebber van gebak en zoetigheid, de dames hadden allemaal bonnetjes van V&D en dat ging per 2 stuks, dus we spraken af dat ik het zou gaan proberen. Rina en Joke wilden geen gebak en wat denk je ik heb hem helemaal opgegeten, hij  was heerlijk en niet zoet. Hetti had de grootste lol dat ik hem helemaal op heb gepeuzeld.
 
We hebben leuke cadeautjes uitgewisseld, er was een cadeautje dat mochten we pas na 5 december uitpakken. Maar ik heb hem opengemaakt en hij is schitterend, komt met de kerst bij de andere te hangen die ik vorig jaar over de post kreeg.
 
 
Daarna zijn we Utrecht ingegaan, ik heb bij de kantjes en bandjes winkel behoorlijk wat goud lint en draad ingekocht voor mijn kerstcadeautjes die ik nog wil gaan maken. in totaal 12 meter dus ik kan even vooruit.
 
Bij Mevr. Vos zijn we niet geweest, niemand had iets nodig en om dan met 6 dames de winkel in te gaan dat leek ons teveel voor deze oude dame. We zijn rond 15.00 uur bij V&D gaan lunchen  en lekker een glaasje gedronken, we hebben afgesproken om volgend jaar een andere stad te gaan bezoeken in Utrecht hebben we het wel gezien. Maar eens kijken wie volgend jaar de organisatie gaat doen, we laten ons verrassen. 
 
 
Rond 16.45 uur gingen er drie dames met de trein en bus weer richting huis, ik had de hele middag al gekeken voor een cadeautje voor Huub. Huub is wel heel gek op zoetigheid en chocolade, ik ben zo blij met mijn borduurraam en wilde hem verrassen met veel lekkers. We konden overdag niets vinden, Hetti - Ine en ik gingen bij Jamin kijken en zo kwam ik op het idee om zijn hele naam in chocola te kopen, ik was er helemaal blij mee. Rond 17.15 uur hebben we afscheid genomen van Hetti en Ine en ik zijn in de trein gestapt van 17.51 uur en waren om 20.00 uur thuis.
Even voor Ine je kunt zien dat Huub gelijk de H heeft aangebroken, hij was er erg blij mee.
 
Allemaal een prettig weekend toegewenst, groetjes Joze.

11 opmerkingen:

Petra zei

wat een gezellige foto's Joze..
écht genieten zo'n dagje in de stad!
groetjes, Petra

Cath zei

Zus, nogmaals dank voor je aanwezigheid..

en ja die trein.. over een stukje waar je normaal 25 minuten over doet.. Wij stonden om 10.15 op perron en waren 11.25 in Utrecht...Vertraging bij Bussum en een paar keer van perron moeten veranderen waar dan weer niks van klopte..
Heb ik me daar net een OV-chip van de NS aangeschaft.. Je zou hem prompt weer inruilen.

Maar nadien hebben we weer genoten van gezelschap...... Je hebt Huub weer verwend , dat doe je goed...;)

Ook na Joke te hebben afgezet thuis, was het weer bal op de A6.
Ach als het allemaal op rolletjes gaat is het ook niet goed....
gr tot volgende XX
hug x

Linda Knowles zei

Ziet er weer gezellig uit Joze! En leuk, die cadeautjes die jullie elkaar geven. Lief hoor! Ben nog niet verder gekomen met de kralen, hoop morgen het een en ander te kunnen doen. Heb inmiddels wel zo'n kralenmatje.
Groetjes en tot gauw, Linda

Elza zei

Gezellig een dagje bijkletsen in Utrecht,voor ons is Utrecht wel bijzonder hoor.
Fijn jullie even te zien op de foto's. Groetjes ELza.

Amarins zei

Dit klinkt als een heel gezellig uitje. leuk die letters voor Huub, wat zal hij hier van genieten. Groetjes, Amarins

Rennie zei

Jullie hebben wel genoten zo te zien en te lezen. Wat is het toch heerlijk als je zo met vriendinnen lekker op stap kunt gaan. Geniet er maar van het leven is de moeite waard om er een feestje van te maken!

Hetti zei

Jeeeeeeeeheeee dat gaat snel met de chocolade letter! Zijn ze inmiddels al helemaal op?? Ik dacht dat ik er wat van kon met chocolade ;-)))

Wat vond ik het weer een gezellige dag en fijn om jullie weer allemaal te zien! En dank je wel voor de verwennerij Joze.
En snel weer tot ziens, liefs Hetti

Dora zei

Jullie hebben er weer een gezellige dag van gemaakt.
Leuke dingen heb je gekregen.
Heeft Huub al buikpijn :-)?

Groeten, Dora

Cath zei

Zussie,
nu ik de foto's nog een sbekijk.... ben wel heel erg verknocht aan dat rode vessie..hahahaa
Volgens mij heb ik dat steeds aan als ik jullie tegen kom. Kijk maar eens naar de foto's van de vorige keren en dan blijkt dat ik wel heel snel iets nieuws moet gaan kopen...

fijne maandag gr en veel hugs xxxx

Jessie zei

Jullie hebben duidelijk genoten, we komen met 7 personen genieten op 25 november. Tot dan !
Groetjes Jessie

Lenie zei

Zo te zien hebben jullie het heel gezellig gehad.

Groetjes Lenie

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.