maandag 26 november 2012

OPEN DAG NAALD EN DRAAD.

Gisteren was het dan zover de open deur dag bij Naald en Draad, rond 08.00 uur waren Linda en Ivonne hier om Ine en mij in te laden en rond 10.30 uur waren we bij Sabine en Cees in Roermond.
 
  
Sabine was er helemaal klaar voor en ze had hulp van Wil en Monique, bij binnenkomst kregen we koffie of thee met eigen gebakken wafels erbij. Ik heb aardig wat foto's gemaakt maar ze zijn bijna allemaal mislukt, het wordt dus echt tijd voor een nieuw toestel. Gelukkig heeft Linda ook wat foto's gemaakt en kan ik die plaatsen.
 
 
Langzaam maar zeker druppelde iedereen binnen en rond 12.30 uur waren we wel compleet, totaal waren we denk ik met 28 personen. Het was ontzettend gezellig en zoals altijd het geval is iedereen was met elkaar aan het praten en ideeën werden uitgewisseld, gewoon weer super gezellig.
 
 
Kijk eens wat een werk Cees en Sabine er van hadden gemaakt een overheerlijke Servische bonensoep, een verrukkelijke huzarensalade, allerlei rauwkost en stokbrood met kruidenboter. Cees had alles zelfgemaakt, ik verdenk er veel van dat ze het boterhammetje in de tas hebben gelaten. Ik in ieder geval wel.
 
 
De kok moest natuurlijk op de foto en ik mocht als eerste opscheppen, heerlijk heerlijk heerlijk. Cees bedankt het was super lekker en ik weet dat je gek werd want iedereen vroeg of je het zelf had gemaakt. Hahahaha
 
 
Hier is het al bijna tijd om te vertrekken, maar eerst nog even wat glaasjes met Glühwein uitgedeeld en dat vond gretig aftrek. Iedereen had zijn eigen mandje met naam erop en daar werd in der loop der dag allerlei spulletjes ingedaan, aan het eind der dag werd er afgerekend dus het was allemaal heel ontspannend en relaxt.

 
Er waren hele leuke aanbiedingen en iedereen had het erg naar zijn zin, er kwamen geluiden van de bezoeksters dat ze nog wel een keer zo'n dag wilden hebben. Na overleg met Sabine hebben we besloten het twee keer per jaar te organiseren. Wij gingen rond 16.30 uur weer naar huis en waren daar rond 19.00 uur.Voor mij was het een superdag na 3 weken thuis te hebben gezeten met meneer M. was het heerlijk om met iedereen even te praten. Linda bedankt dat ik met je mee mocht rijden en Cees en Sabine voor de ontzettende gastvrije dag met heerlijk eten.
 
Ik wens jullie fijne dagen toe, groetjes Joze

15 opmerkingen:

Anoniem zei

Fijn dat het weer goed met je gaat. Het ziet er supergezellig uit.Maak de verkering met meneer M nu maar definitief uit.Is beter voor je gemoedsrust. groetjes Gerda

Jeanny zei

Mooi verslag Joze. Het was een zeer geslaagde dag en zoals jij ook al schrijft, Cees en Sabine hadden hun uiterste best gedaan. Het was perfect!!!
Lieve groet

Cath zei

Hi hi, zo te zien is het heel, heel erg gezellig geweest... Leuk verslag en proef er uit dat je heel erg hebt genoten.. Daarbij de ontmoetingen met weer nieuwe gezichten..
Alleen maar leuk !!!!!!!
Voor je het weet is de volgende keer er alweer..
gr.en liefs van je nep-zus <3

Rennie zei

Wat een leuk blog. Het is net of ik er bij was.

Amarins zei

Wat een super leuk verslagje. Wat jammer dat ik zover weg woon anders was ik zeker van de partij geweest. Liefs, amarins

petra gerritsen zei

wat LEUK allemaal, Joze..
hoop een volgend keertje ook van de partij te zijn :-) !
groetjes, Petra

Tony zei

Hallo Joze, het ziet er erg gezellig uit en ik hoop de volgende keer van de partij te zijn, groetjes Tony

sabine zei

Ook wij hebben er echt van genoten en zullen dit zeer zeker vaker gaan doen in de toekomst.
Joze dank je voor al je inzet.

Jessie zei

Het was super gezellig en voor herhaling vatbaar!

Elza zei

Wat gezellig ziet het er uit en heerlijk smullen ook.
Mooi dat het zo goed gegaan is allemaal en voor jou ook super na al dat gedoe met meneer M.
Groetjes ELza.

Linda Knowles zei

Hallo Joze,
Wat schrijf je toch elke keer weer leuke verslagen. Het was zeker een leuke dag, ik heb genoten. Zie je gauw.
Groetjes,
Linda

Marion zei

Wat een gezellig verslag heb je geschreven, zo heb ik het gevoel er een beetje bij te zijn geweest. De volgende keer hoop ik ook van de partij te zijn en mee te genieten van al het gezelschap.

Lieve groetjes van Marion

Hetti zei

Nog nagenietend van de foto's en je verslag Joze, wat heb ik ervan genoten. Wat was het ook leuk om andere bloggers "live" te ontmoeten ;-)))
Hartelijk dank voor je warme welkom en je mooie kado en al je goede zorgen.
Een dikke zoen en liefs,
Hetti

Monique zei

Hallo Joze
Wat een geweldige dag was het en zeker voor herhaling.
Ik ben er zeker weer bij. Zeker hebben Sabine en Cees het geweldig gedaan met al dat lekkere eten en die heerlijke gluwijn.
Groetjes en tot gauw.
Monique

Dora zei

Zo te zien en te lezen hebben jullie een leuke dag gehad.

Groeten, Dora

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.