woensdag 9 januari 2013

FRISSE KLEURTJES

Vorige week kreeg ik dit tonnetje garen en ben er mee aan de slag gegaan, het zijn wel hele frisse kleurtjes en het is erg fijn om er mee te werken. Dit heb ik er van gemaakt.
 
 
Ik heb een donkerbllauwe en zwarte aida gebruikt. Ik heb wel in elke hoek een balletje geborduurd, ga er een biscornu van maken en dan staat dat leuker.

 
Hier heb ik hem in elkaar gezet en gevuld met vulling en rijst, dan staat het iets steviger. De kleurtjes zijn werkelijk heel erg mooi en vrolijk. De tonnetjes zijn hier te koop, je hoeft niet een heel doosje te kopen ze gaan ook per stuk. We zullen ze ook meenemen naar de handwerkbeurs in Zwolle waar ik weer bij Naald en Draad zal zijn.

 
Jammer deze foto is niet echt scherp, knoopje erop en klaar is die weer een leuk cadeautje erbij. Dit garen borduurd erg fijn het is een dikkere draad en er it een mooie glans op, wacht nu op de post. Ik heb meer tonnetjes besteld in andere kleuren.
 
Wens jullie een fijne borduurdag toe en dat zal wel lukken met dit weer.
Liefs Joze

10 opmerkingen:

Dora zei

Heel erg leuk Joze.
Ik wacht met het kopen van het garen wel tot Zwolle. Wil graag eerst de kleuren in het 'echie' bekijken. Namen zeggen me niet zoveel.

Groeten, Dora

Corina zei

Wat een leukerdje! Mooi garen ook zo te zien. (En inderdaad, was ik aan het borduren vandaag...)

Anoniem zei

heel leuk, lekker fris

Elza zei

Leuk hoor lekkere kleurtjes.
Groetjes ELza.

Linda Knowles zei

Ziet er erg leuk uit Joze!
Liefs,
Linda

Rennie zei

Wat een prachtig borduurwerk.

Jeanny zei

Mooi Joze! En die doosjes zijn zo verleidelijk !!
Liefs

Anoniem zei

Prachtige kleurtjes! Echt "mijn ding". ;)

Groetjes,
Mirjam

Jessie zei

Je werkjes op donkere stof zijn altijd heel apart!

Marion zei

Ooo Joze ik heb nog een heel doosje vol met dit prachtige garen. Eerst vond ik het zonde om te gebruiken maar nu ik dit zie twijfel ik niet langer. Ik heb het borduurwerkje gisteren in het echt gezien en de kleuren zijn heel erg mooi.
Gezellig weer met z'n allen naar Zwolle. We gaan er leuke dagen van maken.

Lieve groetjes van Marion

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.