zondag 17 maart 2013

HEEL VEEL TE VERTELLEN

Zo we zijn inmiddels ruim 2 weken verder nadat ik zo dom was mijn hart in te knippen, ik was heel erg kwaad op mezelf en had in drie dagen een nieuw hart geborduurd. Zelfde stof en weer Moncai Silk, volgens mij was ik niet te genieten in die tijd, ik zal Huub eens vragen.
 
 
En het bleef maar malen in mijn hoofd wat ik met het ingeknipte hart zou gaan doen, ik had best veel reacties en die van Jeanny maak er maar een gebroken hartje van bleef maar spoken. Ik heb zelfs al die 2 weken niet gereageerd op andere blogs, of iets anders gedaan . Als ik goed nadenk was het niet aardig van mij, ga ik allemaal goed maken de komende tijd. Nu weer even naar mijn gebroken hartje, zo is die dus geworden.
 
 
Ik was met Linda en Ivonne vorige week zaterdag in Roermond bij Sabine en die gaf me allerhande dingen mee en vertelde hoe ik het moest doen. Ik heb het hart verder doorgeknipt en buitenom geknipt, toen de randjes behandeld met rafelstop nou dat had ik eerder moeten vinden wat een uitkomst. Het is vloeibaar en ziet er uit als water, na 48 uur is het uitgehard en kun je er alles mee doen. Wassen strijken maakt niet uit, dus ook ideaal voor kleding waar iets mee is gebeurd. Ik had ook dubbelzijdig plakvlies meegekregen en daar het ik toen het hart mee op zwarte stof gestreken. Vierkant karton genomen fiberfill ertussen en daar het hart opgespannen, nog een keer zwarte stof op karton gemaakt en er tegen aan geplakt. Koordje gedraaid en er om heen gezet en dit is het eind resultaat, ben er best wel trots op en voor Jeanny dank je wel door jou ben ik verder gaan denken. Nu verder met de rest.
 
 
Het is wel ergens  goed voor als je even kwaad bent op jezelf, ik had in now time de Frosty Knot van Chatelaine klaar. Ik heb hem meegenomen naar Roermond en bij Gino achtergelaten, die gaat hem voor mij inlijsten en er komt museumglas voor. Heb tegelijkertijd lijsten voor de Spring - Summer en Autumm besteld, dan zijn ze allemaal even groot. Hieronder wat detailfoto's.
 
Zo het wordt nu wel een erg lang verhaal, toen in ik Roermond was kreeg ik van Cheyenne de oudste kleindochter van Sabine dit tasje, snel door haar gemaakt op de naaimachine.
 
 
Als je bedenkt dat ze 11 jaar is dan beloofd het nog wat voor de toekomst, van wie zou ze dit talent toch hebben. Misschien van Oma, in ieder geval Cheyenne nogmaals bedankt ik ben er erg blij mee.
 
 
Deze sleutelhangers maar even snel gemaakt en de rechter is naar Cheyenne op de post gegaan.
 
 
Het is gauw Pasen en dan komen er eitjes op de tafel en die gaan in een geborduurd tasje het patroon komt hier vandaan, er staan heel veel gratis patroontjes op deze site.
 
 
Ik was zo goed bezig dat ik het zijden gaas te voorschijn heb gehaald, deze hierboven is 22 draadjes per cm. daar heb ik met petit point met 1 draadje over 1 draadje geborduurd en zo is het geworden, met loupe op de bril maar het is wel gelukt. Ga hier zeker meer mee doen.
 
 
Deze is l17 draads het is echt leuk om te doen, het gaas had ik bij Sabine gekocht.

 
Bij de Blokker was deze etagere in de aanbieding van € 30.00 voor € 15.00 dus snel meegenomen en nog een paar cup cakes geborduurd, ziet er toch leuk uit.
 
 
 
Kleine schildersezeltjes gekocht bij de Xenox en deze kerstborduurtjes afgewerkt en erop gezet, ik weet het ik ben op tijd. Met de kerst heb ik er mooi profijt van.

 
Tot slot mijn nieuwe hart heb ik zo afgewerkt en ik houd hem ook zelf, ben er helemaal verliefd op. Er zit best een lang koord aan dus ik kan hem overal  neerhangen. Patroon komt hier weg, in dit boek staan ontzettend veel leuke patroontjes.
 
Aankomende twee dagen ga ik hier in huis bezig wassen-strijken enz. a.s. woensdag vertrek ik naar Roermond  om samen met Sabine hier beurs te draaienVolgende week maandag ben ik weer thuis en in die week ga ik alle blogs bijlezen en reageren.
 
Nou meisjes rest mij nog jullie te bedanken voor al het medeleven dat jullie met mij hadden nadat ik het hart had ingeknipt, ben uiteindelijk wel blij met het eindresultaat. Ik wens jullie fijne borduurdagen toe en meld me weer over een dikke week.
 
Liefs Joze

21 opmerkingen:

Anoniem zei

Geweldige oplossing voor je gebroken hart! Alle borduurtjes die je hebt gemaakt zijn geweldig geworden.
En wat een lief tasje heb je gekregen-dat komt wel goed met dit madammeke!
Goede beursdagen en veel borduurplezier.
groetjes,Truus uit Drenthe

Dora zei

Wat heb je veel gedaan.
Een prachtige oplossing dat gebroken hart. Ook de kerstborduurtjes en de cupcakes zien er prachtig uit en zo kan ik nog wel even doorgaan :-).
Laat ik het dan maar zo zeggen: al de borduurwerken zien er prachtig uit. Maar we zijn van jou ook niet anders gewend. Hoop je donderdag in Den Bosch te zien. Groeten, Dora

Nurdan Kanber zei

Your stitching is amazing!
Loved them all!

Greetings

Monique zei

Wow Joze wat een leuke oplossing voor je gebroken hart echt geweldig.
Ik denk dat we elkaar woensdag wel zullen zien in roermond. verder zijn je borduurtjes ook echt mooi en die grote is ook heel erg mooi.
Groetjes Monique

Corina zei

Wow wat veel moois heb je te laten zien, alles zo mooi en zo netjes geborduurd, prachtig!

Riet zei

Inderdaad Joze, wat een verhaal met weer veel mooie dingen! Je Chateleine is helemaal geweldig en wat een leuk idee van het gebroken hart. Ik had hem al lang achteruit gegooid.
Knap dat je het opnieuw hebt gemaakt. Het boek heb ik ook alleen nog nooit wat uit geaakt ;(
Fijne week.
Liefs Riet

Anita - Vlijtige Handjes zei

Oh Joze wat heb jij je boos gemaakt maar wel erg leuke dingen. De Frosty Knot is Prachtig! Een leuke oplossing voor het hart. Veel plezier op de beurs.
Groetjes Anita

Jeanny zei

Wat laat je veel prachtige dingen zien. Je gebroken hart is mooi geworden en knap dat je het nog eens helemaal opnieuw hebt gemaakt. Heel mooi afgewerkt trouwens.
Liefs en tot woensdag.

Linda Knowles zei

Hoi Joze,

Je bent echt een bezige bij geweest. Zelfs nu ik hele dagen op de bank zit, komt er niet zoveel uit mijn handen. Veel plezier op de beurs, hoop je daar zaterdag te zien. Doe Sabine de groeten.

Liefs,
Linda

Annette-California zei

Oh Joze! Lovely finish for broken heart! Great save!!! Frosty Knot Chatelaine Is Fantastic and GORGEOUS! All your work is Beautiful. Love those cupcakes:) Good to see you post again.
love Annette

Jessie zei

Je gebroken hart is heel apart, het was voorbestemd. Je laat weer geweldige werken zien en wat heb je veel gemaakt!

Anoniem zei

Beste Joze, jeetje wat ben je druk geweest zeg. Hoe is het met Huub? Je mag hem niet vergeten! Het hart is mooi geworden, rest ook. Wat kun jij snel borduren.
Hopelijk tot zaterdag. Groet Ivonne

Cath zei

He Jozeetje
volgens mij heb jij 14 dagen niet geslapen..of hooguit 2 uurtjes per nacht..

Je hartje is mooi geworden..had ik al gezegd... maar al je andere dingen zijn ook leuk...
Je heb het het over de Spring, Autumm en Summer... maar waar is de Winter?????????? Og wil je die na deze winter gewoon vergeten?/
wens je veel plezier deze week...

groeten van je nep-zussie

Hetti zei

Jeeeeee Joze, je moet vaker boos worden, hahhahaaaa
Mooie oplossing van Jeanny en jezelf voor het gebroken hart, het lijkt wel of het zo moest zijn, ziet er prachtig uit!
De borduurwerken en werkjes zien er zo als altijd weer heel mooi en creatief uit, het is een feest om naar te kijken!
Veel plezier met de beurs,
liefs en groetjes, Hetti

Marion zei

Ik mocht je gebroken hart al bekijken en je oplossing is toppie. Wat ben je druk geweest met van alles en nog wat maar ieder borduurwerk ziet er mooi uit. Nu op naar Den Bosch.
Ik wens jullie een fijne en gezellige beurs toe.

Lieve groetjes van Marion

Petra zei

jeetje Joze, wat heb je véél gedaan!!
.. allemaal súper MOOI!!
en wat een SCHITTERENDE harten
met een bijzondere herinnering!! (zelfs voor je achter-achter kleinkinderen !!)
:-)) !
groetjes, Petra

Manuela zei

The heart is very beautiful.
Wonderful stitching.

Greetings from Germany, Manuela.

Anoniem zei

Wat heb je enorm veel gedaan! En wat een supercreatieve oplossing voor je hart. Heel erg leuk!

Groetjes,
Mirjam

Lenie zei

Wat ben je weer creatief geweest Joze en een mooie oplossing voor je gebroken hart. Je nieuwe hart is ook schitterend geworden. Zo zie je overal is wel een oplossing voor.

Groetjes Lenie

Elza zei

Wat heb je het druk gehad en super die oplossing van het gebroken hart.
Mooi dat tasje leuk is dat om de talenten terug te zien bij je kleindochter. en veel plezier op de volgende beurs. Ik ben nog even aan het bijkomen. Groetjes ELza.

sylvia zei

het was een heel verhaal: je bent wel een bezige bij, hoor!!
dat gebroken hart heb je snel hersteld, in drie dagen......pfff. Hebbie wel geslapen en gegeten??...:)
Het is leuk opgelost zo en nu heb je twee leuke borduurels! En dat kleine dingetje, knap van je: loupebril op de grootste vergroting?
Je Chatelaine is mooi, prachtig werk lever je toch!!
liefs uit koud Noord Holland!

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.