donderdag 28 februari 2013

HOE DOM KUN JE ZIJN.

Ik dus heel erg dom, ik had vanmiddag mijn hart afgekregen. Mooi geborduurd op 15 draads naturel linnen met Moncai Silk,  zie hier onder het resultaat.
 
 
Ik was er helemaal blij mee, malletje gemaakt van papier en daarna het karton uitgesneden. Daar fiberfill opgeplakt en een stofje voor de achterkant uitgezocht. Was lekker bezig met de voorbereidingen, garen uitgezocht om een koord van te draaien en alles lag klaar. Ik moest alleen het stofje voor de achterkant knippen, wat ik vergeten was in de vuur van het spel dat was om het borduurtje weg te leggen. Kijk hieronder maar wat er gebeurde, snik snik snik.
 
 
Ik heb het bijna doormidden geknipt en zoals het er nu uitziet is het niet meer te gebruiken, al het werk voor niets dus. Een ding weet ik zeker, dit gebeurd me niet weer. Pfffff was wel even van de kaart, maar gelukkig had ik het zelf gedaan heb inmiddels weer een klein beginnetje gemaakt. Wil hem toch graag in de hal hebben hangen.
 
Allemaal een fijn weekend, liefs Joze

30 opmerkingen:

Monique zei

wat zonde Joze mij is dit ook een keer gebeurd e inderdaad een tweede keer zal ik beter opletten.
Maar veel plezier met het opnieuw borduren.
Groetjes Monique

blogsaramsades zei

oei, dat is minder. kan je het redden ?

Anoniem zei

Oh wat sneu,al dat werk voor niets geweest!
Mooi hart is het wel geworden.
Succes met het opnieuw borduren,en je weet een ezel ....
groetjes,Truus uit Drenthe

Jessie zei

Oei Oei,wat erg daar kan je flink van balen, en het was zo mooi.Maar zo hou je wel werk!

Petra zei

ohhhh Joze.. wat zonde!
ik kan me goed voorstellen dat je even van de kaart was..zo'n PRACHTIG hartje! (Misschien is het 't borduurtje toch nog voor "iets" te gebruiken ?)
groetjes, Petra

Lenie zei

Ooh Joze wat erg. Dan kan je je zelf wel voor de kop slaan. Dit zal je inderdaad geen tweede keer meer gebeuren. Misschien kan je er nog een paar kleine details uitknippen voor kaarten of zo.
Succes met het opnieuw borduren want hij is wel erg mooi.

Groetjes Lenie

Jeanny zei

Doodzonde van alle werk! Is misschien nog een gebroken hartje van te maken?
Succes met opnieuw borduren Joze!
Liefs

Bears with a HEART zei

Oh wat jammer, maar het is toch zeker nog te gebruiken.
Maak er een lief lavendelkussentje van in de vorm van een hart.

Amarins zei

WAt eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerg, hier heb je niets aan maar ik voel bijna wat jij voelde. Dit is zo balen! Maar inderdaad doe je dit nooit meer! En je borduurtje was nog wel zo mooi!!!. Sterkte bij het maken van een tweede exemplaar. Liefs, Amarins

jokie de beer zei

oooooooooo wat is dat erg, ik zou er van gaan huilen al dat werk voor niets. Moedig dat je weer opnieuw begint hoor. En deze kun je toch nog wel iets van maken toch? Niet weggooien hoor.
groetjes joke

Linda Knowles zei

Hoi Joze,

Lees het net, wt ontzettend jammer zeg, het was zo'n mooi hart. Nou is het met zulke fijne materialen geen straf om het og een keer te maken, maar toch. Dit gun je niemand. Als pleister op de wonde breng ik je zaterdag je ezeltjes en heb ik nog iets voor je wat je misschien wel leuk vind. Tot dan.
Liefs,
Linda

Conny's-blog zei

Ach wat zonde van je mooie borduurtje. Al dat werk weer opnieuw, niet leuk zeg.............liefs.Conny

Riet zei

Oh Joze wat balen, ik kan me voorstellen dat je even flink moet slikken. Maar jou kennende heb je al snel de power om opnieuw te beginnen.
Een knuffel van Riet

Corina zei

Oh balen zeg! Kun je het er met warmte en keukenpapier niet uit strijken? Het is toch niet volledig onbruikbaar zo te zien, je zou er nog wel iets van kunnen maken, eventueel met een hangertje of iets op de plaats waar het echt te erg is. sterkte met het voor de 2e keer borduren!

Tony zei

Hallo Joze, wat zonde, het is niet dom maar waarschijnlijk te gehaast.Ik zou er een mooi speldenkussen van maken of een geurkussentje. In een hartvorm.Groetjes Tony

Grit zei

Das sieht wunderschön aus.
Liebe Grüße Grit

Regina zei

Oh wat vreselijk zeg!! Knap dat je je hebt weten te herpakken, dit is zoo balen! Goed dat je weer begonnen bent, wat het is een heel mooi patroontje! Succes!

Annette-California zei

Ohhhhh I feel for you. Its so lovely still:) love Annette

Elza zei

vreselijk jammer,kop op en inderdaad opnieuw beginnen.
Succes. GRoetjes ELza.

Rennie zei

Mijn hemel wat erg. Je zult best een off-day hebben gehad. Dit vergeet je natuurlijk nooooooit meer. Kop op als het straks opnieuw gemaakt aan de muur hangt zal het zijn plekje dubbel en dwars verdiend hebben. Ik lijd met je mee!

Helena zei

Wat een balen, Joze, maar het is inderdaad het wijst om direct opnieuw te beginnen. Anders blijf je hangen in het negatieve. Ik hoop dat je borduren van het hartje iets sneller zal gaan dan de eerste keer. Je weet waar de tricky punten zitten.
Veel succes.
Groetjes van Helena uit Enschede

Dineke zei

Oooh, wat erg. in zo'n geval kun je jezelf wel wat doen! Succes met het opnieuw borduren.

Dora zei

Wat erg Joze. Dat wordt uithuilen en opnieuw beginnen. Veel succes.
Toch een fijn weekend, Dora

Eveline Kusters zei

Och jee is mij ook wel eens over komen, las al dat je over nieuw was begonnen, maak van het borduurseltje een kussentje met een leuk randje stof er om heen vullen met lavendel en het krijg zo toch nog een tweede kans, succes

Anoniem zei

Dit is heeeeelvervelend.Maar kan je niet helpen,uithuilen en opnieuw beginnen.(vindt me sleutelhanger wel heel leuk)Schrale troost

Sterkt,Giel

Marion zei

Ik hoorde het verhaal al van Sabine en schrok me rot. Als ik de foto zie moet ik bijna huilen. Inmiddels zal je wel een stukje verder zijn met het hart.

Toch een fijn weekend en de lieve groetjes van Marion

Cath zei

Ooooo, wat erg....!!!
Lag het onder je stofje voor de achterkant??.. Misschien kun je nog iets met het huisje doen.. boekenlegger of zo?? En ja dit gebeurd je nooooooit meer..
wens je succes met opnieu maken..
gr en een knuffel van je nep-zus Cath

sylvia zei

oh, Joze, wat erg!!! Gatverderrie..........

Anoniem zei

Gatvergijsie! Dat is stevig balen zeg , maar wat kun je anders dan uithuilen en opnieuw beginnen!!! Stevig slikken , diep ademhalen en maar weer moedig verder!
Er zullen vast meerderen onder ons wezen die een soortgelijke ramp hadden , ondergetekende had het met hardanger ;-{
Succes verder Joze , en over een poosje is er vast beter nieuws te melden.

Marlies

Cath zei

He Joze...
hoe is het nu verder gegaan met je hart, heb je weer een nieuw gemaakt???


fijn weekend Cath xx

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.