maandag 9 november 2009

Foto's BORDUURDAG 7 november Utrecht


Hier zijn een paar foto's van de borduurdag van 7 november, er zijn wat mensen die een ander gezicht hebben gekregen op de foto vanwege niet geplaatst willen worden. Ik hoop dat iedereen tevreden is met het resultaat. Sommige foto's kan ik echt niet plaatsen, als ik alle mensen heb weg geknipt of een zwart gezicht heb gemaakt dan blijft er niets van de foto over.

Het was een hele leuke dag complimenten voor Marion en Mijna, de kilometers die Marion met een vrolijk gezicht allemaal heeft afgelegd om ons in groepjes van 4 overal heen te brengen, verdiend een extra compliment. Het winkeltje van Mevr. Vos is een belevenis en wat een vrouwtje 88 jaar en dan nog zo vitaal, de bandjeswinkel vond ik ook erg leuk, ik ben gewoon de namen kwijt. Ik heb vandaag bij de Blokker treinkaartjes gehaald en ga met mijn dochter dit jaar i.p.v. naar Amsterdam naar Utrecht winkelen.

Volgens mij zijn er verschillende mensen die ook wat willen organiseren, als het iedereen een beetje uitkomt wil ik volgend jaar eind april weer een borduurruildag organiseren bij mij thuis. Misschien kunnen we wat data's doornemen met de andere mensen die iets willen organiseren het zou zonde zijn als alles dicht bij elkaar ligt.

Ik hoop dat jullie genieten van de 5 foto's.

6 opmerkingen:

Riet zei

Joze, leuk om te lezen dat jullie zo'n gezellige dag gehad hebben. Ik hoop er de volgende keer weer bij te zijn. Ook leuk om weer een paar nieuwe gezichten te zien.

jacquelien zei

Hallo Joze,

Leuk dat je de foto's geplaatst hebt, het was inderdaad een heel geslaagde dag.

Groetjes,
Jacquelien

Joze zei

Hallo Riet,

We hebben je ook gemist hoor, ik wil volgend jaar weer een borduurruildag bij mij thuis doen, misschien lukt het dan om erbij te zijn.

Groet Joze

Joze zei

Hallo Jacqulien, kun je me even doorgeven op welke foto en welke trui je aan had, ik ga een lijstje erbij maken, alvast heel veel dank. Door de drukte ben ik wat namen bij gezichten vergeten.

Groetjes Joze

Handige Handjes zei

Bedankt voor de foto's...

jacquelien zei

Hallo Joze,

Ik droeg een rood vest, zat achterin het zaaltje met de rug tegen de muur, links Marga met blauwe streep.

Groet,
Jacquelien

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.