zondag 29 november 2009

LAVENDELZAKJES GEMAAKT


Na 1,5 dag borduren heb ik 9 lavendelzakjes afgekregen, dan is mijn cadeaumandje weer een beetje gevuld. Ik had er de laatste tijd aardig wat weg gegeven aan zieke mensen en soms gewoon zo maar.

Ik heb verschillende soorten stof genomen wel bijna allemaal tussen de 6 en 7 kruisjes per cm. Bij sommigen heb ik aan de bovenkant een lila kantje gezet, ik vind ze zelf erg leuk geworden.

Lekker gevuld met lavendel uit eigen tuin, cellofaan erom heen en kleine gaatjes erin geprikt, anders gaat de lavendel kapot. Ik doe tegenwoordig gelijk cellofaan erom heen, ik had leuke borduurcadeautjes gemaakt op lichte stof en bijna iedereen wil ze even in de hand houden en je raad het al, vieze vlekjes.

Zo en nu weer verder met de afghan, die lekker opschiet.

2 opmerkingen:

Elza zei

Joze dat ziet er heel erg ,mooi uit en het ruikt natuurlijk heerlijk.
Groetjes ELza.

Marianne zei

Schattige zakjes Joze! Dat is inderdaad een leuk weggevertje zo!
Groetjes Marianne.

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.