vrijdag 5 maart 2010

Hier ben ik nu even mee bezig.Ik ben nu even bezig met de herfst mandala van der Feinen Faden, hij is nog niet helemaal af. Ik borduur hem op 12 draads stof met 1 draadje Chinese zijde over 1 draadje stof. Het worden 12 kruisjes op 1 cm. Heel fijn dus, echt loupe werk. Hij wordt in zijn geheel 6x6 cm.
Ik heb 1 kleur weg gelaten dat is een blauwe, ik ga hem nog 1 keer borduren dan met 2draadjes over 2 draadjes en zal hier het resultaat laten zien.

Ik wil dit af hebben voor de beurs in den Bosch, in Zwolle had ik mijn afghan bij me en dat werkte niet goed. Er kwamen allemaal vragen over het patroon en zoals jullie weten is dat niet in de winkel te verkrijgen en de vragen bleven maar komen. Het leek me een goed plan om iets te maken van de Chinese zijde in een patroon wat wel te koop is en zover ben ik dus nu.

Hij is erg fijntjes en ziet er apart uit, de kleuren zijn zoals gewoonlijk weer geweldig terwijl je indezelfde kleur blijft werken.

2 opmerkingen:

sylvia zei

oei, dat is echt ieniemienie....heel mooi!!!

Elza zei

Je hebt helemaal gelijk, deze is ook heel erg mooi en 1 over 1 heerlijk om te doen.
Zeker na een groot werk vind ik het altijd leuk om een heel kleintje te maken.
En ja vragen over patronen vooral de Afghan krijg je steeds weer.
Daarom plaats ik hem niet zo vaak meer op het borduurprikbord.
Groetjes ELza.

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.