maandag 1 maart 2010

HANDWERKBEURS ZWOLLE
Het was een erg leuke beurs voor mij, zaterdags heb ik in de stand gestaan bij Naald en Draad om te helpen en dat is me erg goed bevallen. Doordat ik ook bekende en onbekende gezichten zag, Wilhelmina M. was er even lekker mee gepraat en uitteraad heeft ze ook Chinese zijde meegenomen. Janneke - Aussy was er ook erg leuk om haar weer te zien. Janneke heeft ook zijdes meegenomen en ik ben dan ook erg nieuwsgierig hoe het de dames bevalt, dat zal ik zeker nog horen.

Wat erg leuk was dat Elza - Harlingen ook even voorbij kwam dan heb je weer een gezicht bij een naam en het klikt gewoon onderling met elkaar, uiteraard heb ik mijn afghan even in het echt laten zien.

Gisteren zondag dus ben ik met mijn eigen meisjes van de borduurclub naar de de beurs geweest, door het stukje in de krant heeft Trudie contact met mij gezocht. Ze borduurt en wil een andere weg inslaan wat borduren betreft, doordat ze jonge kinderen heeft kan ze niet op de borduurmiddag komen, jammer want ze past er prima bij. Maar de andere dingen kan ze wel met ons meedoen en ze was gisteren dan ook van de partij en vond het net als alle andere meisjes inclusief mezelf erg leuk. Iedereen heeft zeer leuke aankopen gedaan.

Gaandeweg de beurs kwam ik allemaal bekende gezichten tegen Jacqulien, Marga, Rina, Joke B en even kort met Otje kennisgemaakt. Met iedereen de afspraak gemaakt om 2 uur koffie drinken bij het restaurant, ze waren er allemaal op Otje na die was ergens anders in gesprek hoorde ik. Jammer de volgende keer beter.

Ik laat even foto's zien van mijn aankopen en 1 van de Naald en Draad stand.

5 opmerkingen:

sylvia zei

wat een gezellig verhaal!!
leuk he, weer eens op een beurs staan, het is je van harte gegund!!!

Riet zei

Wat een leuk verslag over de beurs in Zwolle. Ik ben er nog nooit geweest maar als ik alle verhalen zo lees moet ik volgend jaar ook maar eens gaan.

Joze zei

Ja Riet moet je zeker doen, een en al bedrijvigheid en leuke mensen.

Elza zei

Hallo Joze, het was gezellig he.
En leuk dat we elkaar in het echt hebben gezien.
En je lap wordt zo vreselijk mooi,jammer dat ik zo ver in het noorden van het land woon.
Groetjes ELza.

Joze zei

Ja dat is zeker jammer Elza, kun je niet komen op de borduurruildag 27 maart, lijkt me reuze gezellig en je hoeft niet alleen te komen hoor.
Je mag gerust iemand meenemen er is nog plek.

Groetjes Joze

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.