dinsdag 23 februari 2010

DIT HEB IK GEDAAN DE LAATSTE WEKEN

Voor iedereen die mij de laatste weken heeft gemist, dit heb ik de laatste weken gedaan. Ik heb de Chinese zijdes van Borduurwinkel Naald en Draad uit Roermond verkoopklaar gemaakt. Na een telefoontje van Sabine waarin ze vertelde dat ze niet goed wist wat ze er mee aan moest heb ik gezegd stuur het maar op dan kijk ik er naar.

En dit is het dan geworden, als je die prachtige zijdes in de handen krijgt gaat het vanzelf bij je borrelen. Wat een pracht aan kleuren, door er mee te werken kreeg ik vanzelf inspiratie over hoe het er uit moest zien, heb er mooie kaartjes bij gemaakt zoals je op de foto's kunt zien.

Na onderling overleg met Sabine en een proefmonster op te sturen, was de keuze snel gemaakt en ik vind het super geworden. Sabine gelukkig ook en daar gaat het om, zij gaat het verkopen. Als je op de handwerkbeurs in Zwolle komt dan kun je deze pracht met eigen ogen aanschouwen.

Ine een van de meisjes van mijn borduurclub was zo lief om mij 4 middagen te helpen en dat werkte lekker, de rest heb ik alleen gedaan en nu doe ik elke dag een klein beetje. Op een foto is te zien hoe de grote strengen op tafel liggen, dan een foto waar Ine kleine strengetjes draaid. En enkele foto's van het eindresultaat dat er wezen mag.

HET IS EEN SUPER MOOI ZIJDE WAAR JE VERSLAAFD AAN KUNT RAKEN, DAT GELDT IN IEDER GEVAL VOOR MIJ.

3 opmerkingen:

Elza zei

Ik wil het inderdaad wel eens bekijken. Wat een werk hebben jullie gehad om al die strengetjes te draaien.
Ga zaterdag naar Zwolle.

Villapark zei

helaas kan ik jouw log heel slecht lezen door de donkere achtergrond. de foto's zijn gelukkig wel goed te zien. hartelijke groeten, beerta

有紀子 zei

Hallo,

I'm writing from Japan.
Would you please kindly tell me where can I find this threads' dealer in China?
I have a small business of embroidery here and I am looking for the silk threads companies all of the world.
If you don't mind, I'd be very pleased with if you could e-mail me directly.

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.