woensdag 8 september 2010

OP VAKANTIE IN OETZ TIROL

We zijn heerlijk op vakantie in Oostenrijk in het plaatsje Oetz-Tirol, bij Hotel-Garni Anita waar we   een vakantiewoning hebben gehuurd voor 10 dagen. We komen al 33 jaar in Oetz, de eerste jaren op een camping en de laatste 12 jaar in dit huis. Anita gaf me afgelopen maandag een inernet kaart cadeau voor 7 dagen, wat een lieverd en ik was er heel erg blij mee. Vandaar dat ik mijn weblog kan bijwerken en jullie allemaal op de hoogte houden. hahaha.

Ik heb hier wat foto's geplaatst van het interieur van ons vakantieadres, als jullie op deze link klikken:        

http://www.hotel-anita.com/ dan kunnen jullie de hele binnenkant bekijken. Het is hier echt geweldig.

Ik had wat foto's gemaakt van mijn borduurwerken waar ik aan heb gewerkt hier, maar op de laptop heb ik geen fotobewerkings programma staan, dus ik kan ze niet plaatsen.

Wij waren uit eten bij een plaatselijk restaurant en er kwamen nog wat mensen binnen, ik dacht wat komt die man mij bekend voor, was het de man van een oud collega en mijn collega was er ook bij, dat werd dus gezellig samen eten, Zo zie je maar weer de wereld is klein. Gisteren zijn we naar Vent geweest en vandaar naar Rofen hove heel hoog in de bergen, daar lekker gewandeld en de nodige boerenwaren, zoals huttenkase - bauernspeck en baurensnapps gekocht. Dat zou bij ons in Nederland ook moeten kunen. Vandaag hebben we een rustdag en mijn oud collega komt straks op de koffie en natuurlijk een wijntje. Morgen gaan we naar Schwaz een oude kerk bekijken en naar Rattenberg om kristallen glazen te kopen.Zoals op de foto te zien is onze Duitse vriend Georg ook hier in Oetz, a.s. maandag gaan we hier weg en rijden met Georg mee naar Baiersdorf in Duitsland waar hij woont en blijven 3 nachten bij hem logeren en gaan daar de omgeving onveilig maken. Volgende week donderdag rijden we naar huis, maar gaan dan eerst Naald en Draad bezoeken om spulletjes te brengen en mee te nemen. Natuurlijk moet ik daar nog wel even rondkijken, de tijd zal wel weer te kort zijn.

6 opmerkingen:

sylvia zei

mmm, Jozé, wat zit je daar fijn!!!
en morgen naar Rattenberg, doe je ze de groeten van me!
ik vind het daar net luilekkerland, alhoewel het al even geleden is dat we daar waren.
maar ik heb nog een heeeeeeele mooie bonbonniere in de kast!!!
veel plezier en groeten aan Huub!!

Joke zei

Hallo Joze en Huub.

Goed om te lezen, dat jullie het naar jullie zin hebben.

Blijf genieten en maak veel plazier, groetjes Joke en Cor

Elza zei

Jullie zitten daar heel gezellig en heerlijk dat eten.
Hoop dat jullie lekker weer hebben, hier heeft het de hele dag geregend.
Groetjes en nog veel plezier.

Anoniem zei

Joze wat zullen jullie het naar je zin hebben in zo'n mooi huis. Heel veel plezier nog.
Groetjes Lenie50

Marion zei

Hoi Joze en Huub.

Dat ziet er echt gezellig uit. Jullie genieten er lekker van.
Heel veel plezier verder en de groetjes van
Marion

Casper Tirol zei

Prachtige omgeving daar in Tirol!

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.