woensdag 1 september 2010

EVEN EEN LAATSTE BERICHTJE EN DE AANBIEDING VAN NAALD EN DRAAD

Ik wil jullie nog even graag attent maken op de ontzettende goede aanbieding die Naald en Draad in Roermond heeft. Het originele patroon van Stoney Creek van de Nature Home afghan samen met de originele stof van Zweigart voor maar € 62.50 en dat is een koopje. Je kunt ook de stof en het patroon apart kopen, dus liefhebbers wees snel op = op.Dit is even een laatste berichtje van mij, we gaan a.s. vrijdag op vakantie naar Oostenrijk. Morgen nog een drukke dag, ik vier mijn verjaardag met mijn kleinkinderen dus morgenmiddag gaan we met elkaar naar een pretpark hier in de buurt. Als het lukt zet ik morgen even een foto van het hele stelletje ondeugden, maar wel een heel lief stelletje. Het zijn schatten met aller erop en eraan, dus ook hun eigen karakters en dat is het mooie aan een kind.

Donderdag nog alles even aan kant maken, bed verschonen de laatste was doen. Dan even gezellig met elkaar op een terras iets drinken, vroeg de koffer in en vrijdag morgen in alle rust op tijd vertrekken. Tjonge het heeft wel lang geduurd, maar nu gaan we dan toch en het weer wordt ook iets beter.

4 opmerkingen:

Elza zei

Hoi Joze veel plezier in Oostenrijk en ik hoop dat jullie van dat mooie weer hebben als op dit moment in Friesland.

Ingrid zei

Veel plzier Joze en een heel fijne vakantie ,geniet er van !

Marion zei

Lieve Joze.

Hel veel plezier in het land met de bergen. Geniet van je vakantie en tot over 5 weken. Want ik ga over 2 weekjes voor 3 weken naar Griekenland.
Heel veel plezier samen met Huub. Goede reis en de groetjes van
Marion

verveerlenie zei

Joze morgen een hele prettige dag met de kleinkinders en voor vrijdag een goede reis en een hele prettige vakantie. Lekker hoor zo'n vooruitzicht. Geniet ervan.
Groetjes Lenie50.

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.