zondag 29 augustus 2010

LAATSTE UPDATE VAN DE ALPINE

Zo dit is de laatste update van de alpine, hij gaat zo de doos in en in Oostenrijk haal ik hem er weer uit. Ik had in de laatste rand een verkeerde kleur gezet en die moest ik er dus weer uithalen. Wat een gepriegel zeg, het was een rodes stitch met ook nog een backstitch er om heen. Het garen kon ik weg gooien en nu maar hopen dat ik genoeg heb, maar ik ben tevreden over het resultaat. Nu de buitenste rand nog en dan is die klaar.  Inmiddels is er een andere Chatelaine die naar mij zit te knip ogen, de allernieuwste en heet Greek is ook geweldig mooi.

6 opmerkingen:

Petra zei

wat een PRACHTIG stuk, Joze!
gewéldig mooi!
gr. Petra

Marion zei

Joze wat schiet je al lekker op.

Leuk dat je ook de Greek Mandala hebt.
Misschien kunnen we gelijk op borduren.

Nog even en dan heerlijk van je vakantie genieten.

Knuf Marion

Ingrid zei

Hij is prachtig Joze , en de Greek ben ik ook tegengekomen die is ook super mooi , ik kijk er al naar uit tegen dat je die opstart ;) !

Gerda zei

Ohhh wauwww.... wat wordt dit mooi zeg... prachtige borduursels zijn dit toch hoor!!!

Liefs...

Anoniem zei

mmm, wat mooi......

Anoniem zei

die laatste reactie was van mij, groetjes, Sylvia

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.