vrijdag 20 augustus 2010

UPDATE PAPILLON SAL

Zo hier is de laatste update van de Papillon Sal Castle on the Air, ik heb deze week nog 2 kleuren veranderd en nu blijven deze kleuren zo. Het is erg leuk om deze te maken er zitten niet veel kruis steekjes in maar wel heel veel speciale steken met mooie effecten. Deel 2 heb ik bijna klaar en ik denk dat deze ook mee gaat op vakantie samen met de Alpine en de St. Petersburg van Chatelaine, je weet maar nooit wat voor weer je hebt en dan kan ik er heerlijk aan werken. Er gaan natuurlijk ook boeken mee op vakantie, dus ik ben op alles voorbereid.

6 opmerkingen:

Marleen zei

waw ziet er prachtig uit! is er ook eentje die ik nog wil maken, maar wacht tot ik alle delen heb..

Ester zei

Dat ziet er geweldig mooi uit.
Liefs,
ester

Anoniem zei

Hoi Joze.

Je hebt weer niet stil gezeten en the Castle wordt heel mooi. Ook deze staat nog op mijn lijstje to-do.
Ik mag wel 5 levens hebben phoe phoe.

Knuf Marion

Riet zei

Joze wat mooi met die aparte steken. Ook je eigen ontwerpen zijn mooi. Wat grappig dat je ze naar Oostenrijkse plaatsen heb genoemd. Wij zijn net terug uit Oostenrijk! Ik hoop dat waar jij heen gaat beter weer hebt dan alle regen die wij hebben gehad.
Geniet er lekker van.
Liefs Riet

Ingrid zei

Slik ..... ben er stil van .... Wat mooooi !!!

miriam zei

echt prachtig joze en op de foto is het zo goed te zien.
vind ze heel apart en mooi

groetjes ♥ miriam ♥

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.