zondag 8 augustus 2010

NIEUW PATROONTJE GEMAAKT

Ik heb een nieuw borduurpatroontje gemaakt en zo ziet het eruit. Ik heb het op een stevig karton geplakt met fiberfill ertussen. Toen alles goed droog was het ik het op een houten kistje geplakt, een koortje gemaakt van lintgaren en dat eromheen geplakt. Alles met textiellijm, dat bevalt me het beste. Ik heb inmiddels een grote pot boekbinderslijm gekocht en die wil ik nog gaan uitproberen, volgens mij werkt dat alleen met karton en stof. Het garen is weer een spaans garen gekocht bij Naald en Draad, ze hebben er heel veel kleuren in. Ik vind deze erg leuk geworden en ik denk dat ik hem zelf hou, ga er nog een maken maar dan met swarovski bicones en mill hill beads. Als die klaar is zal ik de foto laten zien.

Ik wil jullie van dit patroontje laten meegenieten, dus bij deze. Ik heb het weer een Oostenrijkse plaatsnaam gegeven omdat ik daar over 4 weekjes weer heen ga. Ik heb voor mijn werk in het verleden bij Atelier Paapje ook een keer een hele kledingcolletie gemaakt met het thema Oostenrijk en die is toen goed ontvangen.

Wens jullie veel plezier met dit patroontje genaamd Zirll en ik zou het heel leuk vinden als je een berichtje achterlaat als je hem ophaald.


7 opmerkingen:

Patty C. zei

THANK YOU
I love this design - just beautiful - so generous of you to allow us to have a copy
Take Care :)

Ingrid zei

Oooohhh Joze , wat een mooike !Ik heb het opgeslagen ! Je hebt het zo mooi verwerkt op dat houten kistje , het is echt prachtig !

Elza zei

Hoi Joze, ik haal het patroontje even op hoor.
Heb nog geen tijd om te maken maar bewaar hem even.
Groetjes ELza.

Anita (Sniet) zei

Hallo Joze, ik hb het patroontje zeker opgehaald want het is een schatje. Jammer dat de theedozen net voorbij zijn. Maar ja voor de volgende ronde cadeautjes....

Marion zei

Hoi hoi.

Je hebt weer goede je best gedaan. Ook ik heb het patroontje binnen gehaald. Hartelijk bedankt dat je het met ons wil delen.

Knuf Marion

Veerle zei

wat mooi op dat doosje moet ik toch echt ook eens proberen!

Creative Chaos zei

Hoi Joze , een prachtig patroon, het lijkt me ook mooi om hier wat kraaltjes in te verwerken .. ik heb m ook opgeslagen, Bedankt !!!
Patti xx

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.