zondag 1 augustus 2010

NIEUW BORDUURPATROONTJE IMST

Dit is dus het patroontje van 100 x 100 steken en ik heb het de IMST genoemd, een plaats in Oostenrijk waar we dicht in de buurt altijd op vakantie gaan. Het is een patroontje met veel krullen en erg geschikt als klein kleedje ergens in, het is geborduurd op Zweigart stof met Finca gemeleerd perle garen.  Toen ik de vorige week bij Naald en Draad was in Roermond, heb ik de materialen op de valreep meegenomen om te kijken wat ik er mee kon doen.Het is een spaans perle glans garen en er zit 71 meter op een klein bolletje. Sabine heeft het gisteren binnengekregen en vond het erg leuk. Dus alle informatie van de materialen zijn op  te vragen bij Naald en Draad. Deze week wil ik borduren aan mijn eigen werkjes, maar ik moet zeggen dat ik door alle materialen die ik hier heb liggen wel erg wordt gestimuleerd om verder patroontjes uit te gaan werken.


6 opmerkingen:

Anoniem zei

Joze wat een mooi werk is dit geworden. Prachtig zo met deze kleuren.
Groetjes Lenie50

Ingrid zei

Echt wel een super mooi patroontje Joze , prachtig werkje !

sylvia zei

Het heeft ook wel wat österreichisch, nietwaar??!!
leuk, hoor, Joze!!!
ga je het ook meenemen als kado?
groetjes,Syl

Marion zei

Joze, je wordt een echte ontwerpster. Het patroontje ziet er geweldig mooi uit. De kleuren zijn ook prachtig.

Knuf Marion

Joze zei

Dank jullie wel voor de leuke berichtjes en nee Syl ik ga deze niet meenemen als kadootje. Hij ligt bij Naald en Draad in de winkel, Sabine is er blij mee.

Liefs Joze

Patty C. zei

Gorgeous

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.