dinsdag 3 augustus 2010

Update Alpine van Chatelaine

Ik kon het niet laten en heb de Alpine van Chatelaine weer ter hand genomen, maar die bloemenrand die er tussen zit vond ik niet leuk om te borduren. Ik mailde met Geke hierover en zij had hetzelfde, dus het lag niet alleen aan mij. Deze week werk ik nog aan de Alpine en volgende week pak ik de St. Petersburg weer op, of ik ga met de Papillon bezig, in ieder geval een van de twee.

Misschien ga ik in het weekend nog met een nieuw ontwerpje bezig, ik mis nog een leuk langwerpig patroontje voor op een doosje van de action en misschien valt me iets te binnen, dus ik wacht mooi af.

5 opmerkingen:

Ingrid zei

Hallo Joze ,
Je alpine is al super mooi , ik heb nu al mijn gerief en ging net de stof klaar maken om aan die van mij te beginnen ! Ik heb nog eens de patroon bekeken en weet niet of ik hier iets ga van terecht brengen :P ! Ik snap namelijk niet wat die letters zoals e a b overal tussen betekenen ! Zal maar beginnen met de kruissteek en ik zie dan wel ..... Ik zie hier bij u dat ge ook in het midden ent begonnen , in de beschrijving raden ze het hier ook aan dus zal dat maar doen !

Joze zei

Hoi Ingrid,

Kijk maar eens op de materialenlijst bij de swarovski's die zijn met letters aangeduid, ik denk dat je daar een swarovski moet zetten. Hoor wel of ik het goed heb.

Liefs Joze

Marion zei

Hoi Joze.

Ik heb de Greek Mandala besteld.
Voorlopig alleen het patroon. Wil eerst even kijken wat ik allemaal in huis heb.
Mocht ik dingen uit het patroon niet weten kom ik het bij jou vragen.

Knuf Marion

Ingrid zei

Heel erg bedankt meis had het ondertussen gevonden ,heb nu een ander probleem er zitten nog speciale steken op zoals algerian eyes , Diamond eyelets ,Waffle stitch , queen stitches enz... Maar op het patroon zie ik niet waar deze gaan moeten komen en heb geen symbolen ! Ik hou wel van en uitdaging maar dit is er eentje van formaat denk ik ;) !

Joze zei

Ingrid, van de symbolen moet er een apart blad bij zitten waar ze allemaal op staan. Ik denk dat je even iemand moet zoeken die voor jou de instructiepagina vanuit het engels naar het nederlands vertaalt, in de instructie's staat vaak, waar en met welke kleur je de speciale steken moet maken. Hoop voor je dat je eruit komt en anders hoor ik het wel.

Liefs Joze

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.