donderdag 25 augustus 2011

UPDATE HOLLAND SPRINGTIME EN MONCAI SILK


Ik had een update beloofd van de Holland Springtime en hier is die dan, tot zover ben ik nu gekomen. Ook deze borduurd weer heel fijn en op naar de volgende update, deze gaat ook mee naar Oostenrijk op vakantie.


Het was me het dagje gisteren wel, Sabine en Bianca waren hier al om 9.30 uur, ik liep nog in mijn wandelkleding. Dat was snel verwisseld en Ine kwam rond 10.00 uur, hier zien jullie de meisjes vlechten maken van de strengen die ik had geknipt.


Hier is Ine in actie met mijzelf op de achtergrond, om alle strengen uit elkaar te halen. Dat was een heel karwei, maar de sfeer was goed en gezellig en vele handen maken licht werk.


Hier ben ik in mijn borduurkamerte bezig alle strengen uit te leggen, het lukt me om 300 strengen uit te leggen. Niemand mocht in het kamertje komen, een verkeerde beweging en alles zit in elkaar. Ben inmiddels een expert in het los halen van strengen zijde.


Dit is Bianca, die af en toe naar buiten vluchte om even te bewegen. Het is best moelijk om lang in een zelfde beweging te blijven zitten en te vlechten. Ik kon heen en weer lopen. Rond 14.00 uur zijn we ons 3-tjes even over de grens geweest naar een fabriek die resten verkoopt en we hebben lekker ingekocht. Thuis weer verder gegaan en rond 17.00 uur was de hele bestelling klaar. Zo dat was het voor vandaag.

Het is vandaag niet pluis op het blog, ik kan bijna niets maken zoals ik het wil. Ik wilde jullie toch de Holland laten zien dus ik heb er voor gekozen om het zo te plaatsten. Allemaal een prettig weekend toegewenst.

Groetjes Joze4 opmerkingen:

Marion zei

Jullie hebben hard gewerkt en |Joze jij kan met een gerust hart op vakantie.

Knuf Marion

Petra zei

gezellige foto's Joze..
de "springtime" ziet er al MOOI uit!
..ook een prettig weekend en alvast een
fijne vakantie gewenst!
groetjes, Petra

Elza zei

Wat een werk en fijn al die hulp.
Een gezellig weekend en dan een heerlijke vakantie.

Elisabeth zei

Erg leuke foto's zo. Een dagje hard werken en inderdaad vele handen maken licht werk.

Mooi zo alle strengen te zien liggen.

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.