maandag 3 oktober 2011

BEURS SFEER EN MEER

Er was gisteren een buitenbeurs Sfeer en Meer hier in Oldenzaal bij het Hulsbeek, het was schitterend weer en we zijn er heen geweest. Onze 2 zonen Arjan en Mathijs stonden er ook en zoals jullie op de foto kunnen zien kon Huub het even niet laten om de hamer ter hand te nemen ondanks zijn nette kleding.Het smeden zit Huub in het bloed en hij mag het graag doen.
Onze oudste zoon Arjan zit in de gebintbouw en maakt hele mooie gebintwerken, hierboven zien jullie een open schuurtje - paviljoen dat volgende week wordt verplaatst naar de Military in Boekelo, waar uit Nederland en andere landen veel mensen komen. Het was een leuke beurs met veel evenementen, er liep een schaapsherderin met schapen, er werden gansen gehoed met honden. Langs het strand van het Hulsbeek hadden ze een demonstratie met jeeps en 4wd autos, verderop werden demonstraties gehouden met roofvogels erg mooi om te zien.

Zo dat was het weer voor vandaag, ga nu verder met borduren. Groetjes Joze

3 opmerkingen:

Petra zei

LEUK,Joze..,
prachtig huisje!
groetjes, Petra

Elza zei

Heerlijke dag gehad met prachtig weer. Leuke foto's.
Groetjes ELza.

sylvia zei

zo zie je maar weer: het bloed kruipt waar het niet gaan kan!
En waarom niet, Huub hoeft nog lang niet achter de geraniums!!
dag dag, groetjes van mij

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.