woensdag 19 oktober 2011

DE GELUKKIGE WINNAARS EN TASJE


Ine was hier vanmiddag om samen met mij kerstkaarten te maken en ik heb haar handjes even geleend om de lootjes te trekken, omdat ik de 50.000 ben gepasseerd heb ik besloten 5 winnaars blij te maken. Hieronder de foto met de namen.


Het zijn dus geworden in deze volgorde Regina - Amarins - Miriam - Gerda en MMLSH. Als jullie een mailtje sturen naar info@j-elshoff-geerdink.speedlinq.nl met jullie adres gegevens dan stuur ik het naar jullie op.


Ik kon het deze week niet laten en heb nog een tasje geborduurd op een 11 draads stof met een Waterlilies zijde, wie de gelukkige ontvanger wordt is nog niet bekend. Dus wie weet.

Heel veel groetjes Joze

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Dames gefeliciteerd.
Joze wat heb je weer een leuk tasje gemaakt.

Groeten, Dora (die weer terug is in het koude kikkerland.)

Elza zei

Allemaal gefeliciteerd en wat een schat van een tasje.
Groetjes ELza.

Anoniem zei

Hallo Joze wil je mij even mailen ik heb al 2x mijn mailtje retour gekregen.
gerdacorsten@hotmail.com
bedankt voor de moeite prettige dag
Gerda

miriam zei

Wat een verassing ben de hele week al niet op blogger geweest omdat ik druk bezig was om de kamer van mijn zoon te behangen.
Heb vanmorgen de laatste stukjes gedaan en ben nu kapot en dacht ik ga nu even met een bakje thee de blogjes nakijken en toen kwam ik dit tegen wat een verassing erg leuk joze had er helemaal niet meer aangedacht door de drukte hier in huis.
Dit geeft wel weer een oppeppertje hihihihi ga je gelijk even mailen.

Ook de andere winnaars gefeliciteerd.

groetjes ♥ miriam

Marion zei

De dames die gewonnen hebben van harte. Joze dit tasje ziet er ook heel mooi uit met al die mooie kraaltjes..

Tot Woensdag, heb er zin in.....

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.