vrijdag 4 november 2011

FOTO'S BEURS ROTTERDAM EN GISTEREN EEN DAG MET EEN GOUDEN RANDJE

Voordat ik met mijn foto's van de beurs begin eerst even een borduurtje wat ik gemaakt heb voordat ik naar de beurs ging, het is een freebee van Papillion en hier te downloaden, ik denk dat ik er een biscornu van ga maken en het eindresultaat krijgen jullie hier nog te zien. http://www.papillon-creations.com/welcome_frame.php


Nu de beurs, het begon al op dinsdag voor mijn vertrek alles wat mis kon gaan ging maar mis. Ik was beslist niet Guus Geluk maar wel Joze de pechvogel. Nu kan ik er om lachen, toen was ik in de stress. Rond 22.00 uur kwam ik erachter dat mijn mobiel er niet was, waar was die nu ik dacht bij Huub in de auto. Huub kwam thuis geen mobiel in de auto, nou dan zou ik Huub zijn mobiel meenemen. Opgelost was dat, nu even snel een treinkaartje uitprinten na 2 pogingen om het kaartje te betalen kreeg ik de mededeling dat mijn pas niet meer geschikt was voor internetbankieren. Ik zou het kaartje gaan kopen aan het station voordat ik met de trein ging van 09.27 uur en gelukkig kwam ik in Utrecht mijn steun en toeverlaat tegen Marion, pffff was helemaal blij en wij gingen met de trein naar Rotterdam en in de trein kwam ik erachter dat ik vergeten was een kaartje te kopen. Ja joh daar moet je 63 jaar voor zijn om voor de 1ste maal zwart te rijden, ik voelde me echt een provinciaaltje. Dat waren dus 3 dingen die mis waren gegaan, mij kon niets meer gebeuren. Op naar Ahoy en meehelpen de beurs opbouwen.

Van de beurs gingen we naar een vakantiehuisje in Dordrecht waar we door Kok Cees heerlijk werden verwend met een stampot zuurkool, 3 hele dagen hebben we mogen genieten van het eten wat Cees bereide. Volgens mij heb ik vergeten Cees hiervoor te bedanken maar als ik hem weer zie zal ik dat op gepaste wijze doen.

De volgende 3 dagen gingen we rond 08.30 uur richting Rotterdam om ons op te maken voor een goede verkoopdag, hierna wat foto's om lekker te bekijken.
Hier is het nog rustig en kunnen we samen op de foto v.l.n.r. Joze - Bianca - Sabine - Marion en we zijn klaar om te beginnen.

Zoals hier zien hebben we niet te klagen over de belangstelling het was erg druk en leuk om te doen, alles ging in een ontspannen sfeer en ik heb erg genoten.

Ja en als we dan 's avonds in het huisje waren moest er door ons natuurlijk wel weer gewerkt worden hahahaha, voor Marion en mij lekker borduren en voor Sabine de zakelijke kant op de computer. Verschil moest er zijn.

Zo zag de boekenstand eruit voordat de beurs begon en ik ben vergeten een foto te maken aan het einde.

Waar zouden die meisjes nu mee bellen, voor mij een weet en voor jullie een vraag.

Eten moet je ook en ik kon het niet laten om deze foto te maken, het is een mooie foto geworden Marion.

Deze foto vind ik gewoon leuk omdat ik er met een van mijn grootste liefdes (ik heb wel veel liefdes hoor) opsta de Moncai Silk, een super mooi garen voor een betaalbare prijs. Ik krijg gewoon de kriebels als ik deze zijde in de hand krijg en ben op de beurs begonnen om er lavendelzakjes van te borduren, een heb ik er ook in elkaar gezet en bij Sabine achtergelaten. Hieronder een foto.

Ik had tijdens de beurs een boek zien liggen waarvan ik dacht als je er de derde dag nog ligt dan neem ik je mee en deze is het geworden, ben er super blij mee en ga zeker naar dit soort patronen uitkijken in de toekomst.

Is die mooi of is die niet mooi en te koop bij hoe kan het anders Naald en Draad te Roermond.

Voor mij was het een leuke beurs, veel leuke mensen gezien en handen geschud. Teveel om op te noemen, maar die ene man die mij vertelde dat hij mijn kleindochter leuk vond en de gamba's er lekker vond uitzien, dat is toch een snoepje. Dan Regina die de gelukkige winnaar was van mijn give away van de 50.000 bezoek(st)er en mij daarvoor kwam bedanken, een leuke meid. Anne die eigenlijk kwam voor de Alpine van Chatelaine en uiteindelijk met een leuk kerstpatroon wegging, super toch. Annelies die de brilloep kocht en op facebook voor mij een berichtje achterliet dat het zo fijn werkte, wat fijn dat je het liet weten. Ik weet zeker dat ik nu mensen vergeten ben, dat maak ik de volgende keer weer goed. Er was veel belangstelling voor de Chatelaines en ik vond het leuk om er over te praten.

De verzorging tijdens de beurs door Sabine en Cees was geweldig, bedankt hiervoor.

Het wordt een lang bericht maar soms gaat dat zo, ik was erg druk toen ik thuis kwam van de beurs en nu ben ik pas in staat een bericht te plaatsen. Gisteren is het inmiddels, was een dag met een gouden randje Marion mailde me zondag of maandag dat ze met een vriendin naar Enschede kwam winkelen op donderdag en of ik koffie met hun wilde drinken. Ja dat wilde ik wel, het is maar 15 minuten met de bus. Ik kende Ellen niet (nu wel dus)maar het voelde gelijk al heel goed, het werden al snel 2 koffie's en voor mij niet zo lang winkelen, rond half 3 ben ik naar huis gegaan en ik hoop dat ze lekker genoten hebben samen.

Zo dat was een heel bericht en ik hoop dat het volgende niet zolang op zich laat wachten. Groetjes Joze

15 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk verslag Joze en hele mooie foto's.
Wat heb je een prachtig boek gekocht. Zit gewoon te kwijlen achter mijn laptop :-).

Groeten, Dora

Joze zei

Ja Dora ik moest ook aan je denken toen ik het kocht, het is echt een heel mooi boek alleen is mijn frans niet goed. Ik moet het van de plaatjes hebben, hadden ze deze boeken maar in het nederlands dan was ik nog blijer.

Groetjes Joze

Anoniem zei

Hallo Jozé,

Ik vond het ontzettend leuk op de beurs!En kon mijn hart ophalen aan al die mooie pakketten en patronen.
Erg leuk om je te ontmoeten en leuk om je verslag te lezen van de beurs.

Groetjes,Anne

Anoniem zei

is het een leuk boek ? ben er al lang over aan het twijfelen om het te bestellen

Anoniem zei

Joze,Ik vond het geweldig de beurs,ik vond het leuk je hebben te ontmoed.
Groetjes van die ene man Giel.

Regina zei

Oh, wat een geweldig verslag van de beurs! Heel erg leuk; ik heb het minstens net zo leuk gevonden en was heel erg blij dat ik je de hand heb kunnen schudden. Ik durfde eerst niet zo goed omdat ik zag dat je het zo ongelofelijk druk had (wel een goed teken!) maar ik ben blij dat we even hebben kunnen kletsen en elkaar de hand hebben kunnen schudden. Ik ben nu alleen maar extra blij met de give-away en zal aan je denken als ik mijn mooie cadeautjes zal gebruiken.

Trouwens, wat een mooie combinatie, het borduurwerkje met het fuchsia borduurgaren op de donkere achtergrond. Ik kan nu al zien dat dat een heel mooi eindproduct zal worden! Veel borduurplezier!

Vele groeten,
Regina

Anita - Vlijtige Handjes zei

Dank je voor het verslagje. Helemaal leuk net of je er toch een beetje bij bent geweest. Een Prachtig boek heb je . Ik ben ook helemaal weg van de franse borduurontwerpen.
Fijn weekend groetjes Anita

Anoniem zei

Leuk verslag Joze en leuke foto's.Jullie hebben een heel gezellig groepje zo te zien.

Groetjes Annelies.

Hetti zei

Het is net een sprookje Joze; slecht begin en een goed einde ;-)))
Dank je wel voor het leuke verslag, ik word alweer helemaal hebberig van al die leuke spulletjes!
O die franse tijdschriften en boeken, heerlijk en meestal heb je geen vertaling nodig.
Fijn weekend, Hetti

miriam zei

Dank je voor je verslag heb het met plezier gelezen.
En jeetje wat had jij een pech maar het is weer goedgemaakt met een prachtig boek.

Je werkje is ook zo prachtig geworden.

Die loepbril lijkt me handig ga er zeker de volgende keer ook eens voor kijken mischien eens een keertje dagje roermond.


groetjes ♥ miriam

sylvia zei

hallo Joze, wat een heerlijk verhaal heb je me voorgeschoteld!! Het plezier spat er van af!!
Mooi boek trouwens, maar ik hou me in..........;;))
liefs, Syl

Marion zei

Hallo lief mens.

Je hebt een heerlijk verslag geschreven en de beursdagen beleef ik op deze manier nog een keer. Wat hebben we het leuk gehad.
Ja dat boek is een echte aanrader, heb nu wel een beetje spijt!!!!! Als ik eind van de maand naar Roermond ga en het is er nog schaf ik het toch maar aan.
Leuke foto's!!!!!!!!!
En dan de dag met een gouden randje. Wij hebben het ook zo ervaren!

Knuf Marion

Anoniem zei

Kon het niet laten. Ik heb het boek besteld.

Groeten, Dora

Joze zei

Leuk Dora, ben nieuwsgierig wanneer je het binnen krijgt en wat je er van vindt. Ik vind het nog steeds een super leuk boek.

Iedereen bedankt voor de leuke reacties en voor Giel leuk dat je je bekend hebt gemaakt.

Groetjes Joze

Anoniem zei

Het boek is binnen.
Ga er in het weekend lekker rustig in snuffelen.

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.