woensdag 25 januari 2012

FROSTY KNOT

Ik ben vorige week bij de specialist geweest en het gaat een stuk beter met mijn hand, voorlopig moet ik met het borduren de brace nog gebruiken. Ben er erg blij mee en wil jullie laten zien hoever ik ben gekomen met de frosty knot van Chatelaine, ben bijna klaar met deel 2 en het is erg fijn om hier aan te borduren. Zo ziet hij er nu uit.


Morgen ga ik met Ine naar Roermond en ik neem gelijk de Alpine mee om in te laten lijsten bij een kunsthandel in Roermond, die heeft de St. Petersburg ook ingelijst en ik ben daar erg tevreden over. Ga gelijk kijken of hij schilderijlampjes heeft en of me die aan staan. We hebben nog steeds niet alle verlichting in de kamer compleet, eigenlijk willen we geen gaatjes meer boren en misschien heeft hij een mooie oplossing voor mij.

Bij Naald en Draad de Moncai Silk brengen en even heel goed rond kijken zodat ik niets vergeet, ik heb wel een verlanglijstje geschreven. Ik neem zeker een borduurraam op voet mee om te kijken of mij dat bevalt, het zou mijn linkerhand wel moeten ontlasten. Kijken of er nog een mooi frans borduurboek is, zoiets als ik op de beurs in Rotterdam heb gekocht en naaldjes heb ik nodig. Misschien plaats ik morgenavond of vrijdag wel een foto met mijn nieuwe aankopen.

Wil nog iedereen bedanken voor alle mailtjes en berichtjes over mijn hand, was fijn al die belangstelling en nu gaan we de goede kant op. Ik wens jullie fijne dagen toe. Groetjes Joze

9 opmerkingen:

Anoniem zei

mooi geworden, veel shopplezier

Anita - Vlijtige Handjes zei

Fijn Joze dat je zulk goed nieuws hebt gekregen. Nu kun je morgen met een gerust hart snuffelen.
Groetjes Anita

Dora zei

Fijn dat het met je hand weer beter gaat.
Veel plezier in Roermond.

Groeten, Dora

Anne zei

Wat fijn dat het weer beter met je hand gaat!
Enne...wat een schitterd borduurwerk ben je aan het maken zeg. Super.

Veel plezier met winkelen.

Groetjes:Anne

miriam zei

fijn dat het beter gaat met je hand joze en je werkje word echt prachtig.

groetjes ♥ miriam

Lenie zei

Wordt mooi Joze. Veel plezier vandaag.
Groetjes Lenie

Marion zei

Gelukkig goede vooruitgang. Wat wordt deze chatelaine ook weer mooi. Fijne dag in Roermond!!!!!!

Lieve groetjes van Marion

Anoniem zei

fijn dat het beter gaat met je hand. Niets is minder dan niet kunne borduren en wel willen borduren.
Ik ben benieuwd hoe het je straks bevalt om met een borduurraam op standaard te werken. Ik denk er ook over om er een aan te schaffen.
Annalies M

Jessie zei

Hallo Joze. het toeval wilde dat we op dezelfde dag in Roermond waren en we elkaar hebben ontmoet.Door jou heb ik nu het boek wat ik al twee jaar op mijn verlanglijstje had staan. Had het gezien op internet maar ik wil het ook eerst bekijken,na thuiskomst nog heerlijk nagenoten. Bedankt , het was een gezellige dag!

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.