zondag 8 januari 2012

FROSTYKNOT

Ik was afgelopen woensdag eigenlijk een beetje aan het kijken in mijn borduurkamertje wat ik zou kunnen doen, ik had het na 4 blokken wel weer even gehad met de afghan. Mijn oog viel op een borduurraam wat ik daar had staan en eigenlijk nooit gebruikt had en dacht zou ik daar mee kunnen borduren nu ik mijn linkerhand moet ontzien. Ik had alles in huis voor de Frosty Knot van Chatelaine en zowaar de stof paste precies in het raam, heb het geprobeer en ben er heel enthousiast over.
Hier zien jullie de voorkant, als de klemmetjes erin zitten dan zit de stof goed strak. Ik laat hem op de tafel rusten en mijn linkerhand eronder en dat gaat heel goed. Ik ben heel erg blij dat ik zo toch aan een chatelaine kan werken.

Dit is de achterkant van het frame en het werkt super, dit is het kleinste frame, er is nog een maat groter en die ga ik ook bestellen. Ik weet dat de moeilijkheden met de hand nog even blijven en heb een frame op standaard besteld bij www.naaldendraad.com voor de grotere Chatelaine's. Het frame waar ik nu mee werk is momenteel in de aanbieding bij Naald en Draad, dus sla je slag.

Ga nu zo lekker aan het borduren, heb alle voorbereidingen voor de borduur ruildag 2012 vandaag afgerond. Groetjes Joze

10 opmerkingen:

Anita - Vlijtige Handjes zei

Wat fijn Joze dat je toch wat steekjes kunt maken. Ik ga zo even kijken want misschien moet ik links maar gaan ontwikkelen. :)
Groetjes Anita

Karin West zei

Wat heerlijk dat je zo toch kunt borduren! Mooi is deze Frosty Knot.
Groetjes!!

Elza zei

Het ziet er prima uit zo , fijn dat je nu weer kunt borduren.
Groetjs elza.

Hetti zei

Wat een grappig systeem heeft deze borduur ring met al die klemmetjes!

Als het maar werkt nietwaar, veel succes met de Frosty Knot Joze!
Groetjes

miriam zei

Ziet er goed uit joze en zo kan je toch af en toe wat steekjes zetten als je je hand moet ontzien.

groetjes ♥ miriam

Marion zei

Nu kan je lekker toch aan een chatelaine werken.
Veel succes meis en we spreken elkaar morgen!!!!!

Kusssssssssssssssssssss

sylvia zei

nog nooit zo'n frame gezien, maar ik ben blij voor je dat je zo een beetje kunt werken!!
groetjes

Gerda zei

De QHGA is prachtig Joze, maar ik snap dat je zo 'n groot werk af en toe eens aan de kant moet leggen en wat anders doen.. ik ben heel benieuwd naar de volgende update van de Frostyknot... lijkt me ook een handig frame om mee te werken!!!

Liefs...

Dora zei

Wat goed van je. Je hebt ook al een leuk stukje geborduurd.

Groeten, Dora

Anne zei

Hoi Joze,

Ik ben volger geworden van je blog!

Groetjes,Anne

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.