donderdag 23 februari 2012

BEURS ZWOLLE 2012

Ben een beetje laat met mijn verslag, ik zat nog te wachten op foto's die niet kwamen maar hier is het dan. Vorige week donderdag ging ik rond 13.30 uur met de auto op weg naar Zwolle om mee te helpen de stand op te bouwen, toen ik om 14.30 uur daar aankwam zag ik dat Marion ons gedeelte van de stand al klaar had.


Het zag er goed uit, we konden zo gaan verkopen als er mensen waren geweest, de boekenstand moest nog klaar gemaakt worden maar daar konden wij niet veel aan doen, hier zien jullie hoe Sabine en Ludwig bezig zijn de stand in te richten.


Toen wij klaar waren kwamen Paula en Claudine van de stand tegenover ons Broderie au Fil du Temps om op te bouwen, heb nog gauw een foto kunnen maken toen het bijna klaar was. We hebben het de rest van de beurs erg gezellig met hun gehad.


Thuisgekomen in ons huisje in Dalfsen waar we met ons 6-jes waren, werden we door Cees onze huis sjeik van een heerlijke zuurkoolstamppot voorzien, Cees het eten was allemaal weer heerlijk. Bedankt hiervoor, alleen jammer van de vergeten rookworst voor de snert HAHAHA


Vrijdagmorgen om 08.30 uur richting beurs, we moesten deze dag tot 21.00 uur en dat was best heel erg lang. De tasjes moesten weer gevuld worden en dat kon mooi gedaan worden door ja hoe kan het anders door de zakkenvullers Cees en Ludwig, ze zitten er lekker bij.


De buurvrouw Paula kwam ook regelmatig een kijkje nemen, volgens mij was er veel te kijken bij ons. Er is natuurlijk altijd veel te kijken bij Naald en Draad.


Hierna waren de batterijen van mijn toestel op en de reserve batterijen die ik mee had genomen waren leeg, ja hoe dom kun je zijn. Ik heb een goed excuus is ben blond, dus geen foto's meer.

Ik heb deze beurs ervaren als een hele leuke beurs en heb met veel mensen kennis gemaakt, Paula en Claudine die tegenover ons stonden, Nienke de Borduurvrouw en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Wat ik zeer de moeite waard vond waren de werken van Jessica Grimm en wat een mooie stand met hele mooie handwerk technieken, deze stand heb ik zeker drie keer bezocht en ook met Jessica kennisgemaakt. Een leuke jonge vrouw, heel spontaan en open. Ik denk dat zij het heel ver schopt in de handwerk wereld en dat heeft ze zeker verdiend. Als je wilt zien wat ze allemaal doet dan moet je hier een kijkje nemen: http://www.jessicagrimm.nl/page_1297717383961.html zeker de moeite waard.

Verder heb ik veel van de borduursters ontmoet die hier op de borduur ruildag komen 24 maart a.s. en daar buiten veel borduursters die vroegen ben je Joze, ik volg je blog dan was het weer handjes schudden en dan heb je weer een gezicht bij een naam.

Dan was er weer die ene man inmiddels weet ik zijn naam Chiel, een leuk mens en we praten met en tegen elkaar of we elkaar al jaren kennen. Hij was met dames van een borduurclubje (sorry Chiel) als ik het verkeerd heb, dat was zondagmorgen en we hebben gezellig even kunnen kletsen. Rond 12.30 uur ben ik naar huis gegaan, onze kleinzoon werd 7 jaar en daar moet je als oma bij zijn. Nou jullie zijn weer helemaal op de hoogte, ik wens jullie prettige dagen toe en tot gauw. Groetjes Joze

13 opmerkingen:

Karin West zei

Fijn dat je het leuk hebt gehad, Joze! Nog van harte met je kleinzoon!
Wij waren vrijdag op de beurs, maar jullie hadden het zo druk dat we maar zijn doorgelopen.
Wij hebben ook genoten (en natuurlijk meer gekocht dan gepland...)
Groetjes!!

Petra zei

wat 'n gezellige foto's, Joze!
het was weer genieten..
en..
't "brilletje" en "de naalden" werken súper ;-) !
groetjes, Petra

sylvia zei

wat een leuke dagen heb je gehad en ontzettend veel mensen ontmoet!!!
waarom zijn zulke dingen altijd zo ver weg........:(
groetjes, Syl

Jessie zei

Jammer dat we er niet zijn geweest, het is voor ons bijna 4 uur reizen. Maar Den Bosch komt eraan daar gaan we naartoe, ben je daar ook bij?

Joze zei

Nee Jessie, daar ben ik niet bij.

Groetjes Joze

Anoniem zei

Het was inderdaad weer heel gezellig.Ik zal je een geheim vertellen.Het is onze kantklosklub.Ik moet je zeggen je bent niet blond maar Asblond,(ik ben ook nog eens kapper)Groetjes Giel

Marion zei

Joze je hebt een mooi verslag gemaakt. Jammer dat je fototoestel het begaf en dat ik de mijne was vergeten mee te nemen.

Lieve groetjes van Marion

Lenie zei

Leuk verslag Joze met leuke foto's. Fijn dat jullie het zo leuk gehad hebben.
Groetjes Lenie

Dora zei

Leuk verslag Joze. Het was leuk jullie beide weer even te spreken.
Groeten, Dora

De borduurvrouw zei

Wat een leuke foto's heb je gemaakt Jozé, het geeft precies weer hoe het was. Ik vond het erg leuk om jou en Marion te ontmoeten, groeten!

Hetti zei

Het was echt genieten op de beurs met al die mooie stands vol met hebbedingen!
En fijn om je weer te zien en je Chatelaine te mogen bewonderen.
Nog van harte met de verjaardag van je kleinzoon Joze!
Groetjes

Jessica zei

Hallo Joze,
Zo, nou loop ik mooi minstens een week naast m'n schoenen! Ik heb het ook heel leuk gevonden om jou, Marion en Sabine te ontmoeten. Moeten we zeker vaker doen!
Fijne dag, Jessica

paula zei

Lieve Joze,
Hele leuke réportage! Claudine en ik hebben hele leuke dagen met jullie doorgebracht! Zwolle staat voor ons weer op het programma voor volgend jaar en als het lukt weer tegenover onze colléga's Naald en Draad! Ik vond het waardevol om kennis met je te hebben gemaakt en hoop weer op een ontmoeting in augustus in Roermond. Groetjes, Paula

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.