donderdag 16 februari 2012

LAATSTE NIEUWS

Allereerst wil ik jullie allemaal bedanken voor de lieve berichtjes, kaartjes en telefoontjes die na de brand zijn binnen gekomen. Dat was erg fijn, de aannemer is inmiddels langs geweest en die gaat proberen om het herstel vanaf de buitenkant te realiseren. Als dat kan dan ben ik erg blij, er hangt nog steeds een rooklucht in huis. Hoe dat allemaal opgelost moet worden dat zal de tijd leren, eerst de verbouwing en dan wordt er weer naar de rooklucht gekeken.

Ik was mijn kammertje aan het opruimen en kwam allerlei leuke dingen tegen die ik in de loop der tijd gekregen had van medeborduursters, dacht toen dat moet eigenlijk op een mooi plekje en zodoende is dit prikbord er gekomen. Ik moet wel lachen als ik er naar kijk er is nog zoveel plek over, misschien ben ik wel iets te enthousiast geweest.


Hier onder een foto van de Frosty Knot, zover ben ik er nu mee. Hij ligt nu klaar om mee te gaan naar de beurs in Zwolle, voor iedereen die hem wil zien tover ik hem even te voorschijn.


Ik ben alle spulletjes bij elkaar aan het zoeken voor de logeerpartij van de beurs, ik probeer rond 13.00 uur te vertrekken. Ik ga zo nog even een maaltijd voor Huub in elkaar knutselen voor 2 dagen dan komt hij ook niets te kort. Wij worden 3 dagen verwend door Cees, de sjeik van Sabine. Ik verheug me erg op de beurs, allemaal weer die leuke- blijde en bekende gezichten te zien, misschien tijd voor een persoonlijk praatje, Ik sta weer bij Naald en Draad samen met Marion en ik probeer foto's te maken voor een verslag op mijn blog. Ik ga zondag tegen de middag naar huis want er is een kleinzoon jarig, die wordt 7 jaar en daar moet je als oma wel bij zijn.

Ik wens jullie allemaal een zonnig en fijn weekend toe, lieve groetjes Joze

8 opmerkingen:

Jessie zei

Heel gezellige dagen in Zwolle en tot ziens!

Petra zei

wat fijn dat alles weer 'n beetje op orde is, Joze..
tot ziens in Zwolle!
groetjes, Petra

Lenie zei

Joze heel veel plezier op de beurs in Zwolle samen met Marion. Jammer dat het zo ver is anders had ik zeker ook gegaan. Maar ja maar wachten tot oktober in Rotterdam.
Heel veel plezier.
Groetjes Lenie

miriam zei

Heel veel plezier mischien lopen we elkaar dan mis zondag jammer.
Maar er komt vast nog wel een keer een beurs waar jij te vinden bent.

groetjes ♥ miriam

Anoniem zei

Fijne beurs toegewenst even de zorgen vergeten. Maak je verder geen zorgen je prikbord komt vanzelf vol.
groetjes Gerda

sylvia zei

hallo Joze, ik hoop dat je wat afleiding vindt op de beurs!! Heb je wel verdiend nu, he?!
fijne dagen, liefs, Syl

zenuwpees zei

Dat is weer een heel mooi werk dat je gemaakt hebt.Ik ben nog niet aan mijn Alpine begonnen moet nog draad krijgen die ging half januari binnenkomen.Na de hobbybeurs ga ik eens een mailtje sturen naar naald en draad om te zien of het al binnen is.Heel veel plezier in Zwolle engroetjes van Marie-Claire

Marion zei

Voor je het weet hangt je prikbord vol met mooie hebbedingetjes hahahaha!!!!!!

Knuf Marion

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.