zondag 26 februari 2012

NIEUW BEKLEED BORDUURKAMERTJE EN BANK

Afgelopen week heeft de stoffeerder de bekleding van het borduurkamertje gebracht en dat wil ik jullie laten zien.
Zo was het ongeveer 3 jaar terug toen ik hem op internet had gekocht voor in mijn kamertje, het was al wat versleten en dat ging hier snel verder. De kleinkinderen zaten er veel en er ging wel eens wat mis.
Voor 3 weken terug heeft de stoffeerder de borden eruit gehaald en toen zag het er wel heel troosteloos uit, toen de brand was geweest was dit de ruimte in huis waar het er niet naar rook. Toen heb ik alle losse kussens die ik had op dit bankje gedaan en daar hebben we 2 weken op gezeten.
En zo ziet het er nu uit, er is nieuw schuim opgekomen en het zit weer heerlijk, de boeken-rommelkast past er qua kleur niet meer bij. Daar zal t.z.t. een nieuw kleurtje op moeten, maar nu even niet. Toen de stoffeerder dit terug kwam brangen heeft hij de bank uit de kamer meegenomen.
Iedereen zei tegen mij je kunt beter nieuw kopen dan laten bekleden en daar ben ik het absoluut niet mee eens, hier is het resultaat. Ik vind het geweldig geworden.
Wij wonen hier ongeveer 4 kilometer van de grens af en 500 meter over de grens is een grote fabriekshal waar ze allerlei stoffen en aanverwante artikelen tegen kiloprijs verkopen, ook stoffen aan de meter erg goedkoop. Hier heb ik alle stoffen gehaald voor de bekleding van de bank en de zithoek. Ik heb in totaal € 150.00 betaald voor alle stof en de stoffeerder wilde weten waar de stof van de bank weg kwam, het was een zeer goede kwaliteit. Voor de borduursters die hier op de borduur ruildag komen heb ik gisteren foto's gemaakt in deze fabriekshal zodat ze kunnen zien wat er allemaal te koop is, we kunnen er met ons allen wel voor een half uurtje heengaan.
De laatste foto is een zak met vulling die ik voor Marion heb gekocht, het is een fijne vulling waar je ook hoofdkussens van kunt maken het is wasbaar. In de zak zit 9 ons vulling voor € 5.00 een koopje. Nou allemaal veel kijkplezier en een fijne zondag toegewenst. Groetjes Joze

10 opmerkingen:

Elza zei

Mooi geworden je bankjes en die lapjes daar in de fabriek jummie.
Je hoort nog van ons.
Groetjes ELza.

Dora zei

De banken zijn prachtig geworden Joze.
Groeten, Dora

Petra zei

MOOI.. 't ziet er prachtig uit!

Mireille zei

Joze,
Wat is het resultaat prachtig.
Een echte uitnodiging om op de bank gaan te zitten.
Wat heb jij daar een paradijs in je buurt zeg.
groetjes,
Mireille

Marion zei

Ze hebben er prachtige stoffen,lintjes,bandjes,vulsel en nog 1000 andere dingen. Het is er heerlijk vertoeven.

Joze de banken zijn heel erg mooi geworden en wat zullen jullie weer lekker zitten.

Knuf Marion

gerda36 zei

Heerlijk borduurhok heb je gezellig en de bank is ook mooi geworden nu maar eentijdje rustig wonen dacht ik zo na alle narigheid.De lappen zijn erg mooi maar ik heb er niets mee kan me wel voorstellen dat men er van uit zijn dak gaat.
geniet er van groetjes Gerda

Karin West zei

Wat ziet je hoekje er weer mooi uit joze, ga er maar lekker van genieten. Bij deze wil ik je ook de Award Liebster Blog "geven", ik geniet van je blog en hoop dat je nog lang doorgaat!!
(het plaatje van de award krijg ik niet in dit berichtje geplaatst...)
Groetjes!!

Anoniem zei

Het ziet er allemaal weer erg mooi uit. Kun je mij het adres van de stoffenhal geven? Dat is altijd handig om achter de hand te hebben en ook van ons uit niet te ver weg.

Groetjes, Evelien

Hetti zei

Het is echt dubbel plezier als je je borduurkamertje in gaat.....mooie bank en stoelen en borduren!!
En de bank ziet er als nieuw uit,
veel plezier en zitgenot ;-))

Wow dat is echt een genot zo'n zaak in de buurt, heerlijk snuffelen, voelen, kijken....en kopen! Verheug me er al op,
Groetjes,

zenuwpees zei

De banken zijn heel mooi,ik zou daar ook eens willen gaan om stof.Waar is dat ergens.Groetjes Marie-Claire

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.