woensdag 14 maart 2012

CHATELAINE'S INE EN ERICA
Gisterenmiddag was het weer onze borduurmiddag met de club en dat vond ik een mooie gelegenheid om een update te maken van de chatelaine waar Ine mee bezig is voor Sabine. Het is de Griek en ze schiet al aardig op.En dit is de update van Erica die met de St. Petersburg bezig is, ook voor Sabine. Ook Arica is aardig opgeschoten, het is een heel karwei een Chatelaine te borduren.

Ik zit de hele dag al met mijn gedachten bij de familie van de kinderen van het busongeluk in Zwitserland, wat een verdriet. Dat is eens van de ergste dingen die je kan overkomen, je kind - zusje - broertje of je kleinkind verliezen. Ik hoop dat ze allemaal veel sterkte vinden de komende tijd, ik ga kaarsjes branden.

Groetjes Joze

6 opmerkingen:

Anoniem zei

wat een prachtig borduurwerk,

heel triest van het ongeluk...

Ann zei

Wat zijn ze mooi die twee Chatelaines! De donkere achtergrond doet ze echt "spreken".
Jammer dat ongeluk.
Groetjes,
Ann

Ann zei

Te snel geënterd...
Ik heb zelf nog twee jonge kinderen en kan me niet indenken dat ik ze ooit zou verliezen - en zeker niet op zo'n manier!

Elza zei

Ja vreselijk dat ongeluk, en wat een verdriet.
Het borduurwerk wordt weer een waar kunstwerk.

Anoniem zei

zeer mooi, prachtig

jammer van het ongeluk

Lenie zei

Wat zijn ze prachtig allebei zeg.

Ja wat vreselijk he dat ongeluk. Je moet er niet aan denken dat je dat overkomt.

Groetjes Lenie

www.lverveer.blogspot.com

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.