woensdag 28 maart 2012

NIEUWE SAL PAPILLON

Bij Papillon is een nieuwe Sal (klik) die medio april gaat beginnen en heet met 80 steken de hele wereld rond. Op de website staat de materialenlijst, het eerste deel kost € 2.00 en de rest is gratis te downloaden.
Je moet je even inschrijven en de rest wijst zich vanzelf uit, ze geven wat kleuren aan en de rest van de kleuren kun je zelf invullen. Ik ga er zeker aan mee doen en duik straks even in mijn doos met moncai silk en ga het uitzoeken. Voor de meisjes die meedoen, veel succes. Ik ga straks lekker buiten borduren het is hier nu al weer lekker warm.


Zo ik ben klaar met het uitzoeken en dit is het geworden.
Groetjes Joze

7 opmerkingen:

Elza zei

Veel succes allemaal, lijkt me prachtig maar ik doe niet mee.
Maak eerst eens af wat ik heb liggen.
Kan ik ook weer eens met iets anders nieuws beginnen.
Fijne dag en groetjes ELza.

Marion zei

Veel succes ook ik sla een rondje over want er ligt nog genoeg om te doen.Lekker in het zonnetje borduren dat is wat ik straks ook ga doen.

Zonnige dag en de groetjes van Marion

Dora zei

Bedankt voor de tip. Misschien doe ik wel mee. Zal het nog even beter bestuderen. Was eigenlijk van plan om dit jaar niet meer aan een SAL mee te doen.Maar, als ik het goed heb gelezen, duurt deze 2 jaar. Dan zullen de delen wel niet zo groot zijn. Jouw kleuren zijn erg leuk.
Groeten, Dora

Petra zei

wat LEUK,
ben benieuwd naar je updates.. veel borduurplezier!
(wat was 't een "toffe" dag,Joze .. ben nog steeds aan het nagenieten!
groetjes, Petra

Ivana zei

Beautiful and dye fabric.

Elisabeth zei

Wat een mooie stof, ik ben erg benieuwt hoe het gaat worden. Heel veel borduurplezier.

Liefs Elisabeth
http://duizendekruisjes.blogspot.com

Anoniem zei

veel geluk, mooie kleuren

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.