vrijdag 11 mei 2012

EINDELIJK

Nou eindelijk is het zover, vanmorgen zijn de maanmannetjes gekomen. We hoefden niet het huis uit,maar boven was voor ons verboden terrein. We hebben de heren maar eerst even koffie gegeven en toen zijn ze begonnen, volgens mij zijn ze nu bezig de asbest in te pakken. Maandag komt de aannemer en dan krijgen we volgende week ons huis weer helemaal terug, de schilder moet ook nog komen.


Kijk eens wat een toestand er voor de deur staat, maar het eind is in zicht.

Vanmiddag krijgen we een gast uit Duitsland, elk jaar om deze tijd komt hij voor een paar dagen. Hopelijk word het weer iets beter, wij wilden hem eigenlijk wel een van de eilanden laten zien. Ik zal dus weinig kunnen borduren , fijn weekend allemaal.
Groetjes Joze

5 opmerkingen:

Monique zei

Ik ben blij voor jullie eindelijk is het einde in zicht.
Veel plezier met je gast.
Groetjes monique

Marion zei

Inmiddels zullen de maanmannetjes met de noorderzon verdwenen zijn en hebben ze het asbest meegenomen naar een veilige plaats. Nog even op de tanden bijten en het leed is geleden.
Heel veel plezier met jullie vriend en ik hoop voor jullie zeker dat het weer een beetje beter wordt.

Groetjes Marion

Jeanny zei

Gelukkig dat het einde van alle gedoe in zicht is.
Veel plezier komende dagen.
Lieve groetjes.

sylvia zei

licht aan de horizon: fijn voor jullie!!!
fijn weekend, liefs Syl

Elza zei

Succes met de laatste loodjes en veel plezier op het eiland.

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.