dinsdag 29 mei 2012

PAPILLON SAL DEEL 2


2de deel van de Papillon SAL is klaar en zo ziet het geheel er nu uit, ik heb er zelf weer veranderingen in aangebracht. In elk vlak zat een hardanger figuur, die heb ik geborduurd en weer uitgehaald. Vond het niet mooi staan en ik heb toen gekozen voor dezelfde figuur nog een keer te borduren, daar was ik tevreden mee.


Geprobeerd om een foto iets van de onderkant te nemen zodat de kraaltjes beter zichtbaar worden, maar dat is niet helemaal gelukt. Tot tegenstelling van de foto's van de Holland Springtime zijn de kleuren van deze Sal wel heel goed weergeven op de foto, misschien is mijn fototoestel ook aan vakantie toe.

Ons huis is deze week afgekomen en nu ben ik bezig om de kamers boven weer in te ruimen, pffff  wat een werk. Er is inmiddels heel wat in de prullebak beland, hopelijk krijg ik daar geen spijt van.Wij hadden 2 logeerkamers en dat is er nu 1 geworden, de vrijgekomen kamer gaan we zelf als rommelkamer in gebruik nemen. Naaimachine kan dan mooi blijven staan en de strijkplank, zomerkleren kunnen daar in een kast. Weer iets meer plek, we hebben namelijk geen zolder en die heb ik altijd gemist.

Wens jullie fijne dagen toe, groetjes Joze

10 opmerkingen:

Marion zei

Hoi Joze.

Wat wordt de SAL toch mooi. Het patroon ligt bij mij op een stapeltje to-do net zoals vele andere. Ooit kom ik er wel aan toe.

Groetjes van Marion

Anoniem zei

Ziet er mooi uit Joze.
Heb alleen de omtrek van de tulpen nog maar gedaan. Zit nog te broeden hoe ik die van mij aan ga passen. Heb wel een ideetje, maar dat moet ik nog even uitwerken.

Groeten, Dora

Jeanny zei

Joze, alweer bezig aan zo'n prachtig en zeer bewerkelijk borduurwerk. Heel mooi.
Lieve groet.

Tony zei

Hallo Joze, Het wordt mooi, en het borduurwerk van St.Petersburg is helemaal super. Groeten Tony

marie.libellule zei

Bravo ta version est magnifique sur du tissu noir.
Mon papa était hollandais de Breda mais je ne parle pas un mot de ta langue!
Je fais aussi ce SAL mais en version point de croix.

Elza zei

Mooi die sal en heerlijk dat je weer in je huis verder kunt, zal inderdaad wel heel veel werk zijn.
Groetjes ELza.

Lenie zei

Prachtig wordt dit weer Joze.
Lekker dat de werkmensen klaar zijn en dat je straks weer een opgeruimd huis heb.
Groetjes Lenie

Petra zei

het wordt PRACHTIG Joze.. veel borduurplezier!
groetjes, Petra

Аlbinka zei

Hello Joze,

I came to say that I like your version of the SAL, and then I saw the emboidery of St. Petersburg van Chatelaine. It is simply wonderful! Bravo!

mvg,
Albina
binka22.blogspot.com

Anoniem zei

If you continue to cannot figure out the problem it is recommended to
consult your infant's doctor to properly assist you. They also talked to couples, they like "Giuliana & Bill" had fertility issues.

my web blog :: baby swing

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.