dinsdag 1 mei 2012

MOOI WEER
Afgelopen weekend was het mooi weer en we hebben er gelijk van genoten door veel buiten te zijn, deze foto is van zondagavond 20.30 uur. We hebben tot 22.30 uur buiten kunnen zitten, natuurlijk wel ,bij het kacheltje maar het was goed te doen. De kinderen van onze dochter waren te logeren en die hebben er ook van genoten.


                                                  
. Koninginnedag begon ook goed met een ontbijtje buiten, dat was lang geleden dat dat kon. We hebben tot 16.00 uur buiten kunnen zitten toen begon het hard te waaien, dat is funest voor mensen met hooikoorts en allergie waarvan ik er ook een ben. Vandaag ga ik maar eens verder met de Holland Springtime, ik kan een vlak niet afmaken het is wachten op garen dat moet komen. Ga met een andere kant beginnen.

Groetjes Joze

5 opmerkingen:

Jessie zei

Het ziet er gezellig uit!

Elza zei

Heerlijk buiten met de kleinkinders een ontbijt lijkt me ook enig.

Amarins zei

Wat ziet dit er super gezellig uit, heerlijk hè, dat buiten ontbijten, kan ik ook zo van genieten. Die hooikoorts is minder, daar weet ik ook alles van. Blijf dan meestal lekker binnen als het kan.
Veel borduurplezier.
Groetjes, Amarins

sylvia zei

goh, lekker buiten ontbijten.....
wat dat betreft moeten we hier aan de kust langer wachten op zo'n moment!!!
liefs, Syl

Marion zei

Heerlijk in de tuin en dat is voor jullie in ieder geval beter dan binnen zolang die pijp nog niet verwijdert is.
Geniet ervan vooral met de kinderen en kleinkinderen.

Lieve groetjes van Marion

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.