vrijdag 19 juni 2009

Begin Quilted Hearts Garden
Vandaag heb ik een begin gemaakt met de Quilted Hearts Garden Afghan van Stoney Creek, ik borduur hem op de originele Afghan stof en heb het garen in China besteld, 100% zijden gesponnen borduurgaren en dat heb ik nog nergens anders gezien, het borduurd super mooi en ik ben er helemaal weg van. Er is een foto van hoe hij moet worden, op deze foto kun je goed zien dat het op een aftelstof is geborduurd, er is een foto van alle materialen die ik gebruik en er is een foto waar je een heel klein begin op kunt zien. Ik hou jullie op de hoogte op mijn blog en laat daar de vorderingen zien.

6 opmerkingen:

Joke zei

Hoi Joze,

Het wordt fantastisch.

Groeten Joke

Riet zei

Joze heel veel succes ermee, leuk om alle materialen te zien. Ik kan me voorstellen dat je vingers jeuken.
Groetjes Riet

Amarins zei

Hoi Jose,
Via via kwam ik op je blog en zag je afghan. Geweldig dat je die gaat maken. Ik wil ook een afghan maken, maar nou vroeg ik me af waar jij de stof hebt gekocht? Zou je me dat door kunnen geven?
Wat maak je overigens prachtige borduurwerken. Top!
Groetjes,
Amarins

Joze zei

Hallo Amarins,

Ik laat de stof uit Amerika komen, als je wilt dan kan ik je de gegevens wel doormailen, heb al meerdere meisjes aan de stof geholpen.
Dank je wel voor je complimenten, dat is leuk om te horen.

Groetjes Joze

Amarins zei

Hoi Joze,
Zou je me de link door willen mailen waar ik het kan kopen? Ben benieuwd. Ben wat aan het rondkijken maar heb nog niet de goede stof gevonden.
Groetjes,
Amarins

Joze zei

Hallo Amarins,

Zou je me willen mailen op mijn e-mail adres dat is

info@j-elshoff-geerdink.speedlinq.nl

Dan kan ik het je rechtstreeks mailen.

Groetjes Joze

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.