vrijdag 26 juni 2009

KERSTSOKKEN VAN DE KLEINKINDERENSinds vorig jaar heeft elk kleinkind zijn eigen kerstsok, de laatste van Rik had nogal wat voeten in aarde, daar zat veel meer werk in dan ik gedacht had, moet dan ook zeggen dat het een pronksuk is geworden. Als sinterklaas voorbij is dan worden de sokken hier aan de haard gehangen en zijn ze allemaal al heel erg nieuwsgierig wat erin komt en dat is meestal een kleinigheidje, in ieder geval niet duurder dan 5 a 6 euro. Alle sokken heb ik in Amerika gekocht en ze zijn volgens mij ook allemaal van Dimensions.

2 opmerkingen:

Riet zei

Leuk om ze allemaal nog een keer te zien. Ik krijg gelijk zin om er ook weer een te maken.
Fijn weekend Joze en de groetjes van Riet.

Renske zei

Hallo, ik ben viavia op je site terrecht gekomen.Wat een Prachtige kerstsokken! Zelf zou ik er ook graag een willen maken maar ik heb nog niet zo lang ervaring met borduren. is het moeilijk? en hoeveel tijd kost het om te maken?
Groetjes, Renske

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.