zondag 21 juni 2009

Update Jan Houtman door de jaren heen


Even een opdate van Jan Houtman, ik zal hem even aan de kant moeten leggen want de nieuwe Afghan zwaait iedere keer naar mij als ik in mijn borduurkamertje kom en eerlijk gezegd ik zwaai niet terug, ik neem hem te hand en begin dan te borduren, het garen uit China 100% gesponnen zijde is ook werkelijk een genot om mee te borduren. Ik heb dan ook een afspraak met mezelf gemaakt dat ik in de even weken aan de nieuwe afghan borduur en de oneven aan de Jan Houtman, ik zal sterk moeten zijn want die nieuwe afghan is erg verslavend.

2 opmerkingen:

astrid zei

echt een patroon voor mij! Heeft dit patroon een naam. Wat is het mooi.

Joze zei

Hallo Astrid, ja dit patroon heeft een naam en het heet door de jaren heen, ik borduur hem met 1 draadje over 1 draadje met needlepoint inc. zijde.

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.