zaterdag 2 januari 2010

UPDATE QUILTED HEARTS GARDENHallo Allemaal,

Eerst wil ik alle mensen die mijn blog bezoeken een gelukkig, gezond en liefdevol 2010 toewensen, fijn dat jullie langskomen om te kijken.

In het nieuwe jaar wil ik jullie de update van deze afghan laten zien, ik heb nu 8 blokken helemaal klaar en moet nu nog 41 blokken, ze zijn niet allemaal even vol. Er zitten wat lege blokken tussen en ik zit er sterk over te denken om die te borduren met onze namen, de namen van onze kinderen en hun partner en dan onze kleinkinderen.

Ik ga hem eerst helemaal afborduren en dan ga ik kijken of dat mooi uitkomt, het schiet toch al wel aardig op als je bedenkt dat ik in juni ben begonnen en 3 maanden er niets aan heb gedaan.

2 opmerkingen:

Riet zei

Joze dit is al een mooi begin. Ik zou hem ook eerst afmaken en dan kijken wat betreft de namen. Het lijkt me ook verslavend, je wilt natuurlijk steeds een blok afhebben.

Groetjes Riet

Amarins zei

Wat wordt hij mooi. Dat van die namen vind ik wel een heel leuk en origineel idee. Ik geloof dat ik hem eerst ook af zou borduren en dan eens kijken of de namen er leuk in staan.
Groetjes,
Amarins

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.