zondag 24 januari 2010

UPDATE QUILTED HEARTS GARDENIk heb inmiddels 10 blokken klaar van deze afghan en moet er dus nog 39, eigenlijk 36 want 3 blokken zijn leeg. Het is wonderlijk om te zien hoe alles onder je handen groeit en hoe de afghan dan toch steeds veranderd.

De kleuren zijn zo op elkaar afgestemd in zo'n mooi scala, dat veel mensen die hem zien denken dat ik er zelf lapjes op heb genaaid. Het is op het eerste gezicht niet te zien dat het om een borduurwerk gaat.

Ik ben nieuwsgierig wat jullie ervan vinden.

4 opmerkingen:

Chantal zei

Hij is al heel mooi . Als ik het zo zie kriebelt het bij mij ook om er aan verder te doen . Ik ben nog niet zo ver als jij . En ik doe hem ook in 1 stuk . Maar dit heeft wel iets .
Groetjes
Chantal

Esmee-Joyce zei

Hallo,

Ik vind uw borduurwerken stuk voor stuk prachtig.Vooral de Nature Home Afghan.Mijn vraag aan u is nu....kunt u mij vertellen hoe ik aan het borduurpatroon van de Nature Home Afghan kan komen. Ik heb al overal gezocht op internet maar kan het nergens vinden.
Kunt u mij helpen?

MVG Esmee

Joze zei

Hallo Esmee,

Dit wordt een dure aangelegenheid, bij Naald en Draad verkopen ze de boeken waar de NHA instaat en anders moet je kijken op de site van Stoney Creek in Amerika. Mocht je er niet uit kunnen komen, meld je rustig weer dan geef ik je mijn privemailadres en dan kan ik je het uitgebreider uitleggen.

Groetjes Joze

Amarins zei

Ik vind hem gewoon helemaal gaaf. Hij wordt echt prachtig.
Veel plezier met verder borduren.
Groeten,
Amarins

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.